Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Študentka predviedla striptíz, chcela vyhrať nový iPhone: Pohorela a stalo sa ešte aj niečo horšie

Nestálo jej to za to Zobraziť galériu (2)
Nestálo jej to za to (Zdroj: profimedia.sk)

TROITSK - Chcela sa stať učiteľkou, no na tento kariérny sen zrejme môže zabudnúť. Mladú Rusku prichytili pri tom, ako predvádza striptíz v jednom z miestnych klubov. To všetko kvôli novému telefónu.

Devätnásťročnú študentku vyhodili z univerzity po tom, ako sa prevalilo, že robila striptíz v nočnom klube v ruskom meste Troitsk. Prezradilo ju video, ktoré nakrútil jeden z návštevníkov, a následne ho zverejnil na internete. Touto cestou sa dostalo až k predstaviteľom pedagogickej fakulty, ktorí okamžite zakročili. 

Študentka predviedla striptíz, chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zarážajúci je však dôvod, prečo to dievčina menom Jevgenija urobila. Na diskotéke totiž vyhlásili súťaž o nový iPhone a ona ho chcela stoj čo stoj vyhrať, a tak bola kvôli tomu ochotná sa vyzliecť prakticky donaha. „Dobre sme sa bavili, popíjali sme a potom sa začala súťaž, do ktorej som sa zapojila aj ja,” hovorí študentka. 

Študentka predviedla striptíz, chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tá nakoniec iPhone nevyhrala, získala lacnejší mobil, ktorý jej však z kabelky neskôr ukradli. Striptíz sa jej tak naozaj vôbec nevyplatil. Teraz sa navyše skrýva pred verejnosťou, lebo sa údajne hanbí za to, čo urobila. 

Viac o téme: RuskoStriptíz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu