Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bizarné VIDEO: Žena si upiekla v práci celé KURČA, použila na to iba kancelárske veci

Zaujímavá príprava jedla
Zaujímavá príprava jedla (Zdroj: YouTube/Ms Yeah Official Channel)

PEKING - Číňanka, ktorá sa nechá oslovovať prezývkou Yeah, používa kancelárske pomôcky na prípravu jedla. Zábery natočené v Čcheng-tu v Číne, zobrazujú mladú ženu, ktorá si zeleninu krája kreditnou kartou alebo si robí provizórny varič z hrnca a niekoľkých zápaliek. Výsledok jej úsilia je skutočne prekvapivý.

V horúčavách išiel do práce v šortkách: Vyhodili ho, ale vrátil sa s prefíkaným riešením na FOTO

Na začiatku videa Yeah na bicykli cestuje do práce, pričom sa zastaví na trhu, aby si kúpila zeleninu a hydinu. Živú. S takýmto nákupom sa objaví rovno v práci - chvíľu nechá operenca behať po kancelárii a potom ho odnesie do miestnosti, kde ho dúfajme, že iba provizórne, zabije (toto všetko sa udialo za zatvorenými dverami, čiže Yeah vyjde držiac celé kurča).

Položí si ho na pracovný stôl a začne ho pripravovať - osolí ho, okorení a kreditnou kartou si pokrája k nemu zeleninu. Tou kurča naplní, obalí ho v kapustných listoch a prikryje alobalom. Z kvetináča si pripraví piecku a kým sa jej kura pečie, z hliny vytvára listy a iné rôzne zaujímavé predmety. Potom sa s chuťou pustí do kuraťa a z kostí, čo je ostali, si postaví bicykel.

Lenže niečo takéto by v práci rozhodne nemohla robiť, nie bez toho, aby jej kolegovia čo i len okom nemihli. Nie je to však po prvýkrát, čo táto dáma na pracovisku pripravovala nejaký pokrm. Raz si zo žehličky spravila gril, varila pomocou horáka alebo si vo februári pripravovala na stole rezance.

"Mám rada kreatívny a nekonvenčný spôsob varenia a milujem výzvy, čiže sa nechám prehovoriť na čokoľvek. Zamestnanci v našej spoločnosti sú veľmi kreatívni a každý z nás robí nejaké podivné veci. Mám rada lahodné jedlo a dokázala by som preň urobiť čokoľvek,“ vysvetľuje Yeah britským médiám. „Tieto videá som najskôr ukazovala len mojím priateľom, ktorým prišli veľmi zábavné a navrhli mi, aby som ich začala uverejňovať na Youtube. Tak som sa k tomu všetkému vlastne dostala. Pre mňa je obrovským potešením to robiť a celé mi to príde strašne vtipné.“

Jej kanál má na Youtube vyše 200 000 odberateľov. Aj napriek tomu, že jej šéf dovolil pripravovať pokrmy v práci, po celej budove nechal rozmiestniť požiarne značky. „Bola som naozaj ohromená, keď som sa dozvedela, že kanál má na Youtube viac ako 200 000 odberateľov. Raz ma jeden fanúšik spoznal na ulici a chcel sa so mnou odfotiť. Som naozaj rada, že moje videá dokážu zabaviť toľko ľudí a preto chcem v natáčaní pokračovať.“

Viac o téme: KanceláriaVarenie PrácaKurča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu