Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mal podozrenie, že kuriér robí zlobu: Nakrútil ho na VIDEO a zostal ako obarený

Rozbitné, nerozbitné - jemu je to jedno Zobraziť galériu (3)
Rozbitné, nerozbitné - jemu je to jedno (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

SOMERSET - Muž z Anglicka natočil kuriéra, ktorý necitlivo hádzal balíky do auta, aj keď na niektorých bolo jasne uvedené, aby sa s nimi narábalo opatrne. Balíky mal v aute nahromadené cez seba, nevadilo mu ani to, že zákazník v nich mal krehké keramické výrobky.

Tim Stephens predáva ručne vyrábané záhradné ozdoby. Zavolal kuriéra, aby objednávky doručil k zákazníkom. Zamestnanec kuriérskej spoločnosti Hermes však balíčky len tak nahádzal do dodávky, pričom bolo počuť zvuky rozbíjajúceho sa skla. Tim neohľaduplného kuriéra nakrútil na kameru, aby mal dôkaz o jeho konaní. Z videa je jasné jeho počínanie a manipulovanie s krehkými  balíkmi. Balíky sú dokonca označené páskou, ktorá upozorňuje na krehký obsah a zvýšenú opatrnosť pri manipulácii s nimi. Tento fakt však kuriér drzo odignoroval  a veselo hádzal balíky dovnútra. 

Mal podozrenie, že kuriér
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

"Nezdalo sa, že by ho zaujímalo, čo sa s tými balíkmi stane. So ženou sme sa len neveriacky pozerali na celú túto katastrofu. Bolo počuť rinčanie skla," povedal Tim. "Mysleli sme si, že to spravil len s jedným balíkom, ale potom to urobil znova a rovno s naším balíkom." 

Mladík si v schránke našiel svojrázny ODKAZ od poštára: Váš balík asi skončil v záchode​

Tim, ktorý vyrába kamenné ozdoby, služby doručovacej firmy Hermes využíval prakticky každý deň. Uviedol, že raz sa stalo, že celý týždeň musel vracať peniaze za tovar, ktorý zákazníkom prišiel rozbitý. "Ozdoby vyrábam asi štyri dni predtým, ako ich odošlem zákazníkovi. Keď som však videl kuriéra, ako s nimi zaobchádzal, rozmýšľal som, či moja práca mala vôbec nejaký zmysel."

Mal podozrenie, že kuriér
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Caters Clips)

Hermes vzal dotyčného pracovníka na zodpovednosť - dostal padáka. "Veľmi starostlivo zaobchádzame s akoukoľvek položkou našich zákazníkov a ak niekto nesprávne manipuluje s balíkmi, považujeme to za vážnu chybu. Tento incident sme vyšetrili a s príslušným kuriérom už nespolupracujeme," uviedla spoločnosť vo vyhlásení. 

Viac o téme: KuriérHermes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu