Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zničené medové týždne: Novomanželia sa opili už v taxíku, cestujúci na letisku len čumeli

Nadia a Darren sú párik na pohľadanie Zobraziť galériu (4)
Nadia a Darren sú párik na pohľadanie (Zdroj: FB/Darren Stanway/Nadia Stanway )

MANCHESTER - Deň, kedy sa vzali, ich bude naveky mrzieť. Novomanželia sa namiesto odletu na medové týždne opili a správali sa naozaj agresívne. Zatkli ich policajti, pričom za svoje správanie dostali ešte aj pokutu.

Dovolenka sa pre Čechov zmenila na nočnú moru: Sexuálny útok v hoteli, kde vraždil Kramný

Novomanželia Darren (39) a Nadia (34) Stanwayovci mali rozhodne tie najnezabudnuteľnejšie medové týždne, aké si vôbec vedeli predstaviť. Chystali sa spolu odletieť na Maltu, avšak nestihli let. Počas cesty na letisko popíjali v taxíku pivo a víno, a tým sa všetko ešte viac zhoršilo.

Zničené medové týždne: Novomanželia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Darren Stanway/Nadia Stanway )

Na letisku ich nechceli pustiť na palubu lietadla, pretože boli veľmi opití. Nadia sa dokonca na letisku sťažovala na agresívne správanie svojho manžela. Polícia ho preto vypočula, on sa však k tomu všetkému vyjadril jasne: „Sprostá krava, je to všetko tvoja vina,“ kričal na svoju manželku. Policajti ho preto zatkli a bol obvinený z ohrozovania občanov pod vplyvom alkoholu, pričom jeho manželka musela zaplatiť pokutu vo výške 90 libier. Na súde v Manchesteri rozhodli o tom, že Nadii taktiež udelia pokutu vo výške 260 libier za nevhodné správanie.

Zničené medové týždne: Novomanželia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Darren Stanway/Nadia Stanway )

Pár sa oženil v kostole, ale o 19:15 chcel nastúpiť totálne opitý do lietadla smerujúceho na Maltu. "Všetci cestujúci nastúpili do lietadla, potom však prišla opitá žena a povedala, že sa hádala so svojím agresívnym manželom,“ uviedol prokurátor Andrew O'Gara. „Agent počul, ako jej manžel nadával do kráv a tvrdil, že to všetko bola jej vina. Okamžite zavolali políciu.“ Keď ho policajti chceli odviezť, on iba odvetil: „Ostanem tu a budem piť svoje pivo. Všetko mám pod kontrolou.“

Zničené medové týždne: Novomanželia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Darren Stanway/Nadia Stanway )

Polícia ho zatkla a obvinila z narušovania verejného poriadku a útoku. „Moja žena cestou na letisko v taxíku vypila až tri fľašky vína. Všetko sa začalo ešte na colnici, predtým, ako sme nastúpili do lietadla. Zaumienila si, že odmietam s ňou ísť na medové týždne. Práve som si ju zobral, netuším, ako jej to mohlo vôbec napadnúť. Policajt mi veľmi ublížil, pretože som si v deň svadby zlomil členok a on mi naň stupil. Nebol som opitý, neviem prečo mi vôbec dali zaplatiť pokutu 90 libier." A nielen to - taktiež musí zaplatiť náklady vo výške 85 libier a odškodné obeti, čo ho bude stáť 35 libier. 

Viac o téme: LetiskoTaxíkMladomanželiaOpitíMedové týždne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu