Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rus chcel dať medveďovi v zoo napiť: Osudný omyl! VIDEO krvavého útoku šelmy

Nápad za všetky drobné! Zobraziť galériu (2)
Nápad za všetky drobné! (Zdroj: YouTube)

IRKUTSK - Postarší Rus, ktorý bol už potúžený alkoholom, dostal bláznivý nápad, že mliekom nakŕmi medveďa v zoologickej záhrade v meste Irkutsk. Samozrejme, nemohlo sa to skončiť hádam ani inak, ako tragédiou. Po tom, čo muž ignoroval výstražné tabule a preskočil cez plot, sa na neho divoké zviera vrhlo a pripravilo ho o ruku.

Turista chcel nakŕmiť medveďa: Urobil obrovskú chybu, hrôzostrašné VIDEO útoku zvieraťa

Podľa miestnych správ skonzumoval muž (42) značné množstvo alkoholu a chcel dať medveďovi niečo na pitie. Od zvieraťa sa mu však nedostalo žiadnej vďaky, pretože len niekoľko sekúnd po vstupe do ohrady prišlo k strašidelnému zápasu.

Rus chcel dať medveďovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Medveď zaťal zuby obeti do ruky a odmietal ju pustiť. Našťastie, mužovi prišiel na pomoc pracovník neďalekej kaviarne, ktorý zviera odohnal a následne zavolal sanitku. Zábery z bezpečnostnej kamery zachytávajú okamih, ako ho záchranári odnášajú na nosidlách.

V nemocnici museli Rusovi amputovať pravú ruku a zostáva vo vážnom stave. Polícia uviedla, že obeť ignorovala všetky bezpečnostné opatrenia. Okolnosti incidentu sú predmetom vyšetrovania.

Viac o téme: ZooMedveďútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu