Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Turista chcel nakŕmiť medveďa: Urobil obrovskú chybu, hrôzostrašné VIDEO útoku zvieraťa

Muž mal veľké šťastie, útok prežil. Zobraziť galériu (2)
Muž mal veľké šťastie, útok prežil. (Zdroj: YouTube)

BANGKOK - Naiphum Promratee (36) sa vybral s kamarátmi na návštevu chrámu v thajskej provincii Phetchabun, kde mnísi chovajú v ohrade medveďa. Keď chcel zviera nakŕmiť, potrápil ho najprv tým, že mu do výbehu spustil misku ryže na lane. Predátor sa rozhneval, postavil sa na zadné nohy a stiahol ho dnu. Jeho zuby urobili na mužovom tele poriadnu šarapatu.

Patrick (†16) počas behu v lese stihol ešte odoslať správu rodine: Potom ho zabila šelma

Hrozivé zábery ukazujú mužových kamarátov, ktorí sa márne snažia odohnať medveďa od nešťastníka. Do zvieraťa šťuchajú palicami a polievajú ho studenou vodou, ale márne. Medveď neustále svoju obeť hryzie a škriabe. Muža, ktorý upadol do bezvedomia, si cez prašnú ohradu odvlečie do klietky. Napokon sa odvážlivcom, ktorí vliezli za ním do ohrady, podarí Naiphuma zachrániť.

FOTO A VIDEO NIE JE VHODNÉ PRE MALOLETÝCH DIVÁKOV A ĽUDÍ S CITLIVOU POVAHOU!

Turista chcel nakŕmiť medveďa:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Sanitka dorazila na miesto incidentu krátko po 11-tej hodine predpoludním a zakrvaveného muža odviezla do nemocnice, kde sa teraz zotavuje.

"Medveď bol jedným zo zvierat, ktoré chovali mnísi v chráme. Muž šiel do chrámu so štyrmi alebo piatimi priateľmi a hral sa s medveďom. Ten ho stiahol dnu a napadol. Prišli sme a našli sme vážne zraneného muža. Bol so svojimi priateľmi a chcel kŕmiť zvieratá. Bol šťastný, že prežil, teraz je v nemocnici a je schopný rozprávať," vysvetlil Bpae Permpoonsap (60) zo záchrannej služby Khon Khao Koo Pai pre miestne médiá.

Mnísi v chráme Wat Luang Phor Lamai sa starajú asi o dve desiatky diviakov v malom ohradení a medveďa v klietke. Návštevníkom umožňujú ich kŕmiť, pretože na ich obživu potrebujú dary od verejnosti. Stáva sa, že zvieratá zostávajú hladné, keď nie je k dispozícii dostatok jedla.

Viac o téme: MedveďChrámThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu