Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO sadistického činu záchranára: Z toho, čo urobil tehotnej sestričke, sa dvíha žalúdok

Záchranár sa pustil do bezbrannej ženy Zobraziť galériu (3)
Záchranár sa pustil do bezbrannej ženy (Zdroj: youtube/jj news)

VALPARAISO - Naozaj silné video zachytáva strašnú bitku medzi tehotnou sestričkou a záchranárom, ktorý ju kope do brucha. Tento muž v sebe očividne nemá ani kúsok citu, keď zaútočil na ženu v druhom stave. Ľudia ho za to zniesli pod čiernu zem.

Kamerový systém v nemocnici v Čile zachytil rozhnevaného záchranára, ako sa háda so zdravotnou sestrou na chodbe. Muž schytil ženu za vlasy a sotil ju o stenu. Už keď sa zdá, že jej dal pokoj, bezcitne ju kopol do brucha. Žena sa s plnými rukami nevedela brániť, preto sa sklonila a ako tak sa snažila brucho si chrániť. Je totiž tehotná. 

VIDEO sadistického činu záchranára:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/jj news)

Videozáznam pochádza z mesta Valparaiso a skončil sa až vtedy, keď na miesto činu prišla bezpečnostná stráž. Agresívny zdravotník sa ani vtedy nezastavil, museli proti nemu zakročiť. Traz čelí obvineniu z ublíženia na zdraví.

VIDEO sadistického činu záchranára:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/jj news)

Motív jeho konania stále nie je známy, dokonca ani nechcel zverejniť svoju totožnosť. Tieto zábery boli uverejnené na internete, kde čelili kritike. Ľudia tvrdili, že muž je beštia a je veľmi zbabelý, keď dokáže udrieť ženu, navyše ešte tehotnú. 

Viac o téme: ZáchranárNásilníkČile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu