Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nočná mora mladej mamičky: Jej bývanie okupujú stovky múch, z FOTO sa obracia žalúdok

Otrasný pohľad Zobraziť galériu (2)
Otrasný pohľad (Zdroj: profimedia.sk)

WARRINGTON - Matka dvoch malých detí Jamieleigh Daleová (19) získala pred desiatimi mesiacmi sociálny byt v anglickom meste Warrington. Na jednej strane je rada, že má strechu nad hlavou, na druhej bojuje s veľmi nepríjemným problémom, ktorý sa v letných mesiacoch ešte zhoršil. Izby sú doslova posiate muchami, ktoré počas spánku lezú do úst jej malého synčeka.

Dráma na plaveckých pretekoch: Dievčaťu (18) sa dostal do úst "votrelec", takmer zomrelo

Jamieleigh zverejnila fotografie, z ktorých sa obracia žalúdok, v nádeji, že tým presvedčí bytové družstvo, aby pomohlo ľuďom. "Nemohla som tomu uveriť, keď som videla, ako muchy vyliezajú z úst dieťaťa. Je to odporné. Niekedy sa v noci budí kvôli duseniu, takže pri ňom sedím, paranoidná, že ho nebudem počuť. Stephen má astmu a sprej proti muchám mu ju ešte zhoršuje. Posledné tri týždne nebol v škôlke, lebo bol chorý a mal hnačky," vysvetlila zhrozená matka pre MailOnline.

Nočná mora mladej mamičky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Aj napriek opakovaným sťažnostiam, po tom, čo sa sem nasťahovali, Jamieleigh tvrdí, že problém s muchami a exkrementami sa len vystupňoval. "Je to strašné - odídeš na pol hodinu a po návrate sú všade mušie výkaly. Môžeš sa z toho zblázniť. Zakaždým, keď si sadneš, máš zrazu na rukách a nohách desať múch. Keď deti jedia, chodia okolo ich večere a padajú do nápojov. Zatiaľ čo ležíš v noci posteli, chodia po tebe. Má to vplyv na zdravie mojich detí. Prebúdzajú sa osem až deväťkrát za noc," posťažovala sa Jamieleigh.

Nočná mora mladej mamičky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nie je však jedinou obyvateľkou, ktorá má s muchami otrasné skúsenosti. Tanya McNeilová, ktorá býva v rovnakej nehnuteľnosti, tvrdí, že je na tom podobne. Muchy musí zabíjať každý deň a nemôže nechať otvorené dvere ani okná, pretože okamžite ďalšie vletia dnu. Bytové družstvo sa vyjadrilo, že si je vedomé problémov, s ktorými sa potýkajú nájomníci, ale obáva sa toho, či sa vôbec dá nejako táto záležitosť vyriešiť. Doterajšie opatrenia nepomohli.

Viac o téme: BytSpánokMucha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu