Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Bývalý zamestnanec McDonald's zverejnil FOTO z prevádzky: Hnus, aký ste ešte nevideli

Humus v prevádzke fastfoodu
Humus v prevádzke fastfoodu (Zdroj: Twitter)

LOUISIANA - Bývalý zamestnanec McDonald's šokoval verejnosť fotkami z prevádzky, v ktorej pracoval. V prípade, že ste milovníkmi rýchleho občerstvenia, vás určite nenadchnú. Práve naopak; pri pohľade na bohatú mastnú "výzdobu" doplnenú plesnivými prvkami vás pravdepodobne prejde naň chuť.

Američan menom Nick, ktorý o sebe tvrdí, že kedysi pracoval McDonald's, zverejnil na Twitteri nechutné fotografie zachytávajúce hygienické podmienky v pobočke. Zdvihol tým žalúdok nejednému milovníkovi nezdravej stravy. Niektoré obrázky sa na prvý pohľad dajú ťažko identifikovať, ako napríklad zahlienený podnos, ktorý mladík práve vytiahol zo stroja na zmrzlinu. Na podnose z vnútornej strany bohato prekvitá pleseň.

Zamestnanci McDonaldu prezradili, ktoré jedlá by ste si vo fast foode nikdy nemali kupovať

Na ďalších fotografiách sa zas vynímajú lahôdky ako nugetky či hamburgery napchaté v mrazničke, hoci zákazníkom sú ponúkané ako čerstvé. Neprekonateľné v tomto smere sú aj zábery z miestnosti, v ktorej sa pripravujú jedlá. Dlážka je úplne pokrytá mastnotou vo všetkých odtieňoch sivej až čiernej a pripomína mramorovú dlažbu. Nečistota z nej sa dá zoškrabovať špachtľou. Prípravné stoly a  fritéza nie sú na tom oveľa lepšie. Sú lemované mastnotou a pripálenými zvyškami jedál.

V celej prevádzke nie je jediné miesto, z ktorého by ste mali pocit, že je čisté a vydezinfikované. Nie je preto prekvapením, že výsledky nedávnych hygienických kontrol v prevádzkach  McDonald's, KFC a Burger King potvrdili prítomnosť ľudských výkalov v niektorých druhoch jedál a nápojov. Mimochodom, Nicka z práce vyhodili, ale ako tvrdí, vôbec to neľutuje. 

Viac o téme: McdonaldsHygienaŠpina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu