Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matka vyvolala touto FOTO búrlivú diskusiu: Chceli na ňu poslať sociálku, no všetko je inak

Dievčatko žiadny piercing nemá Zobraziť galériu (2)
Dievčatko žiadny piercing nemá (Zdroj: Facebook)

FOSTORIA - Keď Enedina Vanceová zverejnila na Facebooku fotku svojej malej dcérky s náušnicou v líci, okamžite sa rozprúdila búrlivá diskusia o tom, čo je to za matka. No ľuďom ušiel jeden malý detail - že sa svojím postom snažila Američanka poukázať na presný opak.

Matka šiestich detí Enedina minulý týždeň zavesila na sociálnu sieť fotku svojej polročnej dcéry, ktorá má prepichnutú jamku na ľavom líci náušnicou. Okomentovala to takto: "Nechala som dcérke prepichnúť jamku na líci. Je to zlaté, však? Bude sa jej to páčiť, poďakuje mi za to, keď bude staršia. A ak nie, môže si to vybrať von. Ja som rodič, ona je dieťa, môžem si robiť, čo chcem! Urobila som ju, vlastním ju, nepotrebujem nikoho povolenie! Nie je to žiadne týranie! Nesúďte ma, každý vychovávame svoje deti inak, nie je to vaša vec!" 

Netrvalo dlho a ozvali sa rozhorčení užívatelia, ktorí Vanceovú nazvali zlou matkou, tyrankou a viacerí sa dokonca vyhrážali, že na ňu zavolajú sociálku. Zrejme si ale nevšimli sarkazmus, ktorý je citeľný najmä na konci postu. "Neverím, koľko ľudí na to naletelo a myslelo si, že tá fotografia je skutočná," povedala portálu Yahoo Beauty. 

Zbláznila sa a ešte sa chváli? Blondínka (30) na FOTO sa sama zohavila

Enedina práve naopak bojuje proti akýmkoľvek zmenám, ktoré sa vykonávajú na tele malých detí. Pamätá sa, ako sa jej doktor pri prvom synovi pýtal, či ho chce nechať obrezať. Začala sa o túto tému viac zaujímať a rozhodla sa, že to neurobí, pretože zistila, že "genitálne obrezanie neprináša žiadne medicínske benefity". Aj prostredníctvom ostatnej fotky svojej dcérky chcela upozorniť na problém telesných premien u malých detí a na to, že by sa s nim podľa nej malo čakať minimálne dovtedy, kým sa nebudú schopné rozhodnúť samé. 

Viac o téme: Piercing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu