Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zbláznila sa a ešte sa chváli? Blondínka (30) na FOTO sa sama zohavila, lebo "chcela"

Torz Reynoldsová Zobraziť galériu (3)
Torz Reynoldsová (Zdroj: FB/Torz Reynolds)

ESSEX - Torz Reynoldsová (30) z Essexu, ktorá sa živí pírsingom, si odrezala malíček a fotografie so zmrzačenou rukou zdieľala na Facebooku. V príspevku uviedla, že nemala žiadny zvláštny dôvod na to, aby to urobila. Jednoducho si myslela, že to bude "vyzerať dobre".

Sexi blondínka (20) dala do dražby svoj zadok: Ak vyhráte, môžete s mojím telom urobiť TOTO!

Zatiaľ čo Reynoldsová, ktorá sa pochválila tým, že rana sa dobre lieči a ona svoj nový vzhľad miluje, je s výsledkami svojho zohavenia spokojná, nie všetci majú rovnaký pocit. Mnoho nasledovníkov na Facebooku označilo jej počin za bláznivý, nechutný a hlúpy.

Fotografie nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Zbláznila sa a ešte
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Torz Reynolds)

"Robím to pre seba. Nebolí to nikoho iného. Dokumentujem veci na Facebooku, pretože sa chcem podeliť so skúsenosťami s mojimi priateľmi," obhajuje sa mladá Angličanka, ktorá už má za sebou aj iné excesy.

V roku 2014 sa dozvedela, že ju jej milenec podvádza, a tak sa rozhodla zbaviť tetovania na predlaktí, ktoré si urobila kvôli nemu. Romantické venovanie si odrezala, zabalila do pohára a poslala ho poštou svojmu exfrajerovi.

Zbláznila sa a ešte
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Torz Reynolds)

Zásielku sledovala on-line, aby si bola istá, že mu ju naozaj doručia. "Je to zabalené ako darček. Dokonca som zmenila rukopis, takže nebude tušiť, že je to odo mňa. Nedokážem si predstaviť, aká bude jeho reakcia. Kiež by som to mohla vidieť," uviedla vtedy rozčarovaná žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu