Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Čašníčke dala šéfka výpoveď: Kvôli tomu, čo má pod tričkom

Kate Hannahová
Kate Hannahová (Zdroj: Facebook/Kate Hannah)

YORKSHIRE - Kate Hannahová si zo svojho posledného zamestnania odniesla veľmi nepríjemnú skúsenosť. Keď jej šéfka uvidela, ako prišla ráno oblečená do práce, vzkypela v nej zlosť. Mladá žena si však myslí, že na to nemala žiadny pádny dôvod.

Britka z Yorkshire sa na Facebooku posťažovala s tým, čo sa jej stalo v práci. Šéfka ju z nej vyhodila preto, lebo prišla bez podprsenky. Hoci si čašníčka v lete do práce obliekla len neatraktívne sivé tričko, stala sa terčom sexuálnych narážok brata šéfky, ktorých bola svedkom aj jej nadriadená.

Dievčina šla nakupovať, no z obchodu ju vyhnali: Dôvod, z ktorého vás strasie od zlosti

Ako Kate priznala, kvôli sexuálnemu ataku sa cítila nepohodlne a šokovane. Jej šéfku nepríjemná situácia tak pohoršila, že mladú ženu otvorene varovala, že ak chce do práce chodiť bez podprsenky, nemá chodiť vôbec. To jej povedala pred tromi ďalšími kolegami a zákazníkmi. Nazvala ju „hlupaňou“ a dala je za vinu, že bola v práci sexuálne obťažovaná.

„Som absolútne znechutená neprofesionalitou a očividným nedostatkom rešpektovania mojich ženských práv,“ myslí si Kate, ktorá sa v práci chcela cítiť komfortne. Nikto by podľa nej nemal mať potrebu skrývať sa, skrývať svoje telo len preto, aby nebol vystavený nechceným sexuálnym narážkam. 

Viac o téme: OblečeniePodprsenkaČašníčkaSexuálne obťažovanieVýpoveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu