Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zamestnanec IKEA prezradil tajomstvá zo zákulisia: Kedy je najlepšie tam nakupovať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Zamestnanec britskej pobočky obchodného domu IKEA menom Algren odpovedal na otázky užívateľov Redditu a prezradil tak niečo z jeho zákulisia. Nasledujúce informácie vám možno pomôžu z nákupu v tejto predajni s nábytkom vyťažiť ešte viac než doteraz.

Najlepší čas na nakupovanie

Niekedy zvyknú ľudia do IKEA chodiť ihneď po jej otvorení, čo nie je dobré,lebo práve tak sa vytvárajú davy. Najmenej zákazníkov pri pokladni vraj stojí polhodinu až hodinu po otvorení predajne. Algren takisto odporúča vyhnúť sa IKEA cez víkendy. 

Zamestnanec IKEA prezradil tajomstvá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

Ako sa najefektívnejšie sťažovať

Jeden nespokojný zákazník sa posťažoval, že keď potreboval odbornú radu ohľadom tovaru, ktorý si zakúpil, nedalo sa s IKEA spojiť. "Volal som, písal na Facebook aj Twitter, ale žiadna odozva." Tu Algren radí, že kontaktovať predajňu je najlepšie na niektorom z jej účtov na Instagrame. 

Ako vymeniť tovar

Pokiaľ potrebujú ísť ľudia niečo vybaviť na zákaznícke oddelenie, nemusia chodiť cez celú predajňu. Hneď za vchodom, tam, kde bývajú umiestnené veľké nákupné tašky, vraj existuje skratka, ktorá vás dovedie priamo k zákazníckemu oddeleniu. 

Zamestnanec IKEA prezradil tajomstvá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Zľavy pre zamestnancov

Pracovníci IKEA dostávajú zľavu vo výške pätnásť percent na všetko, vrátane jedla a nábytku. Okrem toho počas šichty dostávajú pätnásť mäsových guliek, hranolky, šalát a drink iba za jednu libru. Či rovnaká zamestnanecká politika ale platí aj na Slovensku, nevedno. 

Viac o téme: Ikea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu