Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mama zverejnila desivé FOTO: Pri krutej hre jej takmer uškrtili syna (9)

Stuart Zobraziť galériu (4)
Stuart

PORT LINCOLN - Mama 9-ročného Stuarta z austrálskeho mesta Port Lincoln zverejnila desivé fotografie zranenia svojho syna, ktoré mu spôsobili starší chlapci na ihrisku. Stuarta takmer uškrtili a na krku mu ostala škaredá rana. Podľa slov mamy išlo o krutú formu detskej zábavy.

Stuart vonku spokojne šantil na bicykli až do chvíle, kým ho neoslovila trojica starších detí. Chlapci ho vyzvali, aby vyskúšal rýchlu jazdu okolo futbalového ihriska. Dieťa však netušio, že naňho chlapci nastražili pascu, pri ktorej môže prísť o život. Deti totiž plot a tyč, pomedzi ktoré musel Stuart prejsť, spojili povrazom. Keď sa chlapec rozbehol na bicykli, povraz sa mu zarezal do krku.

Tragédia, ktorá šokovala Slovensko: Matúško (†7) zomrel pri hre na školskom dvore, trest!

Mama zverejnila desivé FOTO:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Kat Price, Port Lincoln Cash Classifieds)

Fotografie chlapcových zranení zdieľala jeho vydesená mama na Facebooku Port Lincoln Cash Classifieds. Vyzvala ľudí, aby jej pomohli nájsť vinníkov, ktorí Stuarta mohli zabiť. Mama dodala, že ho chlapci takmer uškrtili. Najhoršie však na tom je, že išlo o pascu, ktorú chlapci nastražili zámerne a celé to mohlo dopadnúť ešte horšie.

Mama zverejnila desivé FOTO:
Zobraziť galériu (4)

Katherine Price, mama 9-ročného Stuarta, doplnila, že jej syn bol prevezený do nemocnice a chlapci po incidente z miesta utiekli. Stuartova mama kontaktovala políciu a ľudia jej v komentároch pod fotografiami vyjadrili podporu.

Mama zverejnila desivé FOTO:
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: IhriskoZraneniaUškrtenieKrutý žartStuart Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu