Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšia záhadná smrť na dovolenke v Egypte: Osudová chyba krásnej Miss 2006 (†29)

Henriette Hömkeová Zobraziť galériu (3)
Henriette Hömkeová (Zdroj: Foto: FB/Henriette Hömke)

HURGHADA - Ďalšie nešťastie v egyptskom letovisku. Za záhadných okolností tam zomrela krásna nemecká miss. K moru si išla oddýchnuť a načerpať sily, pretože trpela anorexiou. Žiaľ, stal sa pravý opak.

V egyptskej Hurghade naposledy vydýchla 29-ročná Henriette Hömkeová 9. apríla tohoto roku. Nemeckej miss odporučili pobyt pri mori lekári. Modelka a fitnes trénerka trpela anorexiou, na ozdravnej dovolenke si mala oddýchnuť a načerpať nové sily. 

Ďalšia záhadná smrť na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Henriette Hömke)

Henriette vyhrala miss Saska v roku 2006. Vtedy začali aj jej zdravotné problémy. Na svoju výšku 178 centrimetrov vážila 62 kíl. Nepripadala si dosť atraktívna, začala s chudnutím, mysliac si, že bude krajšia.  

Ako informuje nemecký portál bild.de, Henriette trpela mentálnou anorexiou. Ide o psychickú poruchu príjmu potravy, ktorá je spojená s odmietaním príjmu potravy. "Keď sme sa videli na konci marca, bola veľmi slabá. Nohy mala také tenké ako moje ruky," povedal po smrti milovanej vnučky dedko pre portál Express.de. Opísal, že Henriette bola v osudný deň na dovolenke športovať, odpadla a viac sa, žiaľ, neprebrala.   

Ďalšia záhadná smrť na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Henriette Hömke)

Vzťah s futbalistom

Zlá životospráva a výkyvy nálad poznačili aj je vzťah s futbalovým brankárom Ralphom Fahrmannom. Aj keď na prvý pohľad tvorili šťastný pár, po rokoch sa rozišli. Futbalista sa oženil s novou priateľkou a Henriette začala pracovať ako fitnes trénerka, no stále chudla a kilá jej ubúdali. O jej zdravie sa príbuzní obávali, nedala si však povedať. 

 

Smrť krásnej modelky hlboko zasiahla rodinu, priateľov a blízkych. "Tragická smrť mojej expartnerky Henriette ma šokovala. Som veľmi zasiahnutý a chcem vyjadriť svoju najhlbšiu sústrasť rodinám," napísal na Twitteri modelkin bývalý priateľ.  

 

Viac o téme: TragédiaSmrťEgyptHenriette Hömkeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu