Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matka (34) mala strašnú predtuchu o svojich dcérach: Na druhý deň všetky tri zomreli

Žena je zdrvená Zobraziť galériu (2)
Žena je zdrvená (Zdroj: profimedia.sk)

SARAKHAM - Istá matka z Thajska momentálne prežíva tie najhoršie chvíle v živote. Pred pár dňami totiž prišla o tri zo svojich detí, ktoré sa utopili. Žene sa pritom o tejto tragédii len krátko predtým snívalo. Kto by tušil, že sa táto hrôzostrašná predtucha splní.

Tridsaťštyriročná Bunga Ardeeová minulú stredu zbierala lotosové kvety v rybníku v thajskej provincii Sarakham a zobrala so sebou aj svoje tri dcéry - dvojročnú Phraewu, sedemročnú Beam a deväťročnú Karn a ich bratranca. Deti sa hrali na brehu močiara, keď sa im žena na chvíľu otočila chrbtom. Práve vtedy chlapec zakričal, že chytil rybu. Dievčatá sa vydali za ním a odvtedy už sa nevynorili. 

Matka (34) mala strašnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bunga si až o pár minút neskôr uvedomila, že jej dcéry tam nie sú. Rýchlo zavolala záchranárov, no tí už len vylovili mŕtve telíčka z rybníka. Ardeeová sa v slzách zrútila na zem, zatiaľ čo jej príbuzní sa ju snažili upokojiť. 

Matka (34) mala strašnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Päťnásobná matka, ktorej zvyšné dve deti boli v tom čase doma, neskôr povedala, že sa jej noc predtým snívalo, že sa jedna z jej dcér utopila. Predtucha sa bohužiaľ vyplnila, ba čo viac, prišla nie o jednu, ale rovno o tri dcéry. Nikdy som si nemyslela, že sa to stane práve mne. Vždy, keď som zbierala lotos, dcéry stáli asi tri metre od brehu. Nikdy nechodili až k vode. Minulú noc sa mi o tom snívalo, ale keď som sa prebudila, všetko bolo zase v poriadku," povedala. Bohužiaľ, teraz už nie je v poriadku nič. 

Viac o téme: TragédiaThajskoUtopenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu