Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smrť v dovolenkovom raji: Nahnevaná Abi (†26) chcela vystrašiť priateľa, fatálna chyba

James a Abi plánovali spoločnú budúcnosť Zobraziť galériu (4)
James a Abi plánovali spoločnú budúcnosť (Zdroj: FB)

LONDÝN - Angličanka Abigail Brownová pricestovala za svojím priateľom Jamesom Brumom do Thajska. Počas pobytu sa však udialo niečo, čo ju donútilo k nepremyslenému činu. Po hádke v bare odišla do hotelovej izby, kde ju našli o niekoľko hodín mŕtvu.

Žena (42) letela na dovolenku do Thajska: Zrazu si v batožine všimla niečo neuveriteľné

Abigail sa vzdala svoje práce v Londýne a precestovala Indiu, Bali, Filipíny a Austráliu, kým kvôli priateľovi zakotvila na vyhľadávanom dovolenkovom ostrove Phuket v Thajsku. Večer 6. januára sa spolu vybrali do nočného klubu, no strhla sa medzi nimi hádka a podráždená a už aj alkoholom značne posilnená dievčina sa vrátila do hotela sama. Údajne kvôli tomu, že sa jej priateľ dal do reči s inými ženami. James sa rozhodol, že nepôjde hneď za ňou, ale nechá ju trochu vychladnúť. Bohužiaľ, keď otvoril dvere izby, naskytol sa mu strašný pohľad.

Smrť v dovolenkovom raji:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Počas vypočúvania na súde Abigailina matka Jane zaspomínala aj na okamihy, keď jej James telefonoval do Anglicka, aby jej oznámil zdrvujúcu správu. "Abi je mŕtva. Pohádali sme sa a ona sa vrátila späť na izbu. Obesila sa. Zomrela," tak mali znieť jeho slová. Jane neverí, že by si jej dcéra naozaj chcela vziať život. Podľa nej sa snažila priateľa iba vystrašiť alebo rozrušiť, aby si uvedomil, ako sa cíti. Dať mu príučku.

Smrť v dovolenkovom raji:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Podľa Jane boli Abi a James milujúci pár, ktorý sa chcel spolu zosobášiť a plánoval si spoločnú budúcnosť. James sa venuje bojovým umeniam, ale v súkromí vraj skôr pôsobí ako jemný knihovník.

Smrť v dovolenkovom raji:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

V správe thajskej polície sa uvádza, že Abi našli v bezvedomí v izbe. Na sebe mala čiernu vestu a čierne nohavice. Príčinou smrti bolo udusenie. Britská kororenka označila smrť za nešťastnú náhodu. Abi si síce niečo omotala okolo krku, ale nezamýšľala svoj čin dotiahnuť do konca. Bohužiaľ, jej mladý život aj tak vyhasol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu