Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena prežila v hoteli horúcu aférku s neznámym chlapom: Prevrátilo jej to život naruby

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: pixaby.com /spuntik)

HALLE - Noc strávená s neznámym chlapom sa v niektorých prípadoch nevypláca. Potvrdil to aj príbeh ženy, ktorá si z takéhoto úletu odniesla prekvapenie. To prišlo v plnej kráse o deväť mesiacov v podobe malého synčeka. Teraz chcela od svojho milenca vydolovať peniaze na spoločné dieťa. Na súde si vypočula nepríjemnú pravdu.

Žena, ktorej identita nebola prezradená doplatila na svoju nočnú mileneckú aféru. Noc s neznámym Michaelom jej navždy zmenila život. Pár mesiacov nato, ako k tomuto stretnutiu prišlo, sa jej v roku 2010 narodil syn Joel. Žena sa po rokoch rozhodla predstúpiť pred súd s odhodlaním odhaliť totožnosť otca svojho dieťaťa a žiadať alimenty.

Ako často si dopriať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Majitelia hotela však odmietli spolupracovať a odôvodnili to tým, že jednoducho neposkytujú osobné údaje bývalých klientov. Podľa ich slov to nevyplýva z ich zákonnej povinnosti. Prezradili iba to, že v tom období boli u nich prihlásení štyria muži s menom Michael, preto argumentovali, že by zasiahli každému jednému neprávom do ich súkromia.

Nečakaný verdikt

Žena pravdepodobne očakávala, že sa súd prikloní na jej stranu a pomôže jej, pri riešení veľkého problému. Sudca ale rozhodol inak. Prípad bol ukončený a žene podľa rozhodnutia nepripadal žiadny nárok požadovať informácie z hotela, keďže sama ich neposkytla dostatok. Rozhodnutie bolo vydané ešte v októbri roku 2016, zverejnené však bolo len nedávno. Potvrdzuje ale to, že nočné úlety sa jednoducho nevyplácajú a keď už sa pre ne niekto rozhodne, treba si dávať veľký pozor!

Viac o téme: MatkaDieťaOtecSúd Nemecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu