Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Matka (28) sa chcela ubytovať s deťmi v hoteli: Dorazila na miesto a keď TO zbadala, odišla preč

Chceli by ste tu byť ubytovaní? Zobraziť galériu (2)
Chceli by ste tu byť ubytovaní? (Zdroj: profimedia.sk)

BLACKPOOL - Britská matka chcela svojim deťom dopriať peknú dovolenku, a tak ich zobrala do hotela v prímorskom meste Blackpool. Keď však dorazili na miesto, padla jej sánka. Hotel totiž zďaleka nebol taký, ako očakávala. Po rekonštrukcii by mali deťom vstup do neho skôr zakázať, než ich tam ubytovať.

Dvadsaťosemročná Sammy Jonesová zajednala pre seba, manžela a svoje dve deti pobyt v hoteli Vidella cez stránku Booking.com, ktorý bol charakterizovaný ako rodinný. No keď konečne nastal ten deň, keď sa prišli ubytovať, zostali v šoku. Hotel totiž podstúpil renováciu a teraz bol vhodný skôr pre hostí vyhľadávajúcich telesné potešenie. Veď už len jeho nový názov hovorí za všetko - The Viagra Hotel. Celé to dokonal slogan "Udržíme vás hore celú noc."

Matka (28) sa chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Miestne úrady donútili majiteľa hotela, Neila Marshalla jeho názov zmeniť na "Niagra Hotel: Udržíme vás vlhkých celú noc", čo, priznajme si, nie je ani o trochu lepšie. Podľa Jonesovej sa na cestovateľskom portáli Tripadvisor na hotel sťažovalo už viac ako sto ľudí, ktorí tvrdia, že boli podvedení. Od Booking.com žiadala vrátiť 45 libier, ktoré zaplatila za špeciálnu izbu určenú pre rodiny. 

Mladík sa ubytoval v hotelovej izbe a v informačnej brožúre našiel desivé RADY

"Prišli sme tam s dvoma malými deťmi a stáli pod nápisom, ktorý ani náhodou nenaznačoval, že ide o hotel rodinného typu. Myslela som, že snívam," povedala Sammy, ktorá sa ihneď snažila problém vyriešiť. Vošla dnu a oslovila manažéra, ktorý ale nechápal, aký má problém, pretože jej deti sú vraj aj tak príliš malé na to, aby rozumeli názvu hotela. I tak jej však prisľúbil, že ak tam nechcú zostať, do druhého dňa im vráti zaplatené peniaze v plnej výške.

Matka (28) sa chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)
 

Marshall názov hotela obhajuje tým, že v meste, ktorý je plný penziónov a iných ubytovacích zariadení, musíte nejako vyčnievať a byť ľahko rozpoznateľný. "Vidella bol zlý názov, tak som ho zmenil. Ľudia vedia, že je tu zábava. Keď sa niekomu nepáči naše meno, môže sa ísť ubytovať niekam inam," vyhlásil. Miestna radnica momentálne zvažuje kroky, ktorými by Neila prinútila meno hotela zmeniť. 

Viac o téme: DovolenkaHotel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu