Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík sa ubytoval v hotelovej izbe a v informačnej brožúre našiel desivé RADY

Matta vydesili informácie v brožúre
Matta vydesili informácie v brožúre (Zdroj: Twitter)

ROSTOV - Ktorú vec urobíte ako prvú, keď sa ubytujete v hoteli? Zvalíte sa na posteľ, aby ste zistili, či je pohodlná alebo skontrolujete, či je v kúpeľni dostatok toaletného papiera? Istý mladík si ako prvé prečítal informačnú brožúrku, ktorá bola položená na stole. A práve v nej našiel rady, ktoré ho priam vydesili.

Matt bol minulý týždeň v Rusku, aby si pozrel zápas svojho obľúbeného futbalového tímu Manchester United, ktorý hral Európsku ligu. Ubytoval v miestnom hoteli, kde ho však zarazila jedna vec. V informačnom letáku, ktorý si našiel na izbe, sa totiž dočítal o tom, čo má robiť v prípade, že ho unesú alebo sa stane rukojemníkom. 

Hostia spali v hotelovej izbe a netušili, čo majú pod posteľou: FOTO hrôzostrašného nálezu

"Keď vás unesú, neklaďte odpor. Vykonajte príkazy teroristov, pretože môže ísť o ľudí s chorou mysľou a nepredvídateľným správaním. Snažte sa s teroristami udržiavať kontakt. Snažte sa zapamätať, ako vyzerajú, aké majú zvyky, ako a s kým sa rozprávajú. Taktiež si zapamätajte všetky pohyby, smer, vzdialenosť, rýchlosť, jednoducho všetko, čo súvisí s vaším presunom," píše sa v nej. 

Angličana tento tutoriál veľmi prekvapil, pretože to nie je vec, o ktorej by človek rád čítal, keď je na dovolenke. Hotel, v ktorom býval, bol dosť ošarpaný, ale ľudia veľmi príjemní a nápomocní a počas svojho pobytu nezaznamenal žiadny problém. Podľa ruského ministerstva vnútra však riziko terorizmu v krajine ostáva na vysokej úrovni. 

Viac o téme: RuskoHotelúnosRukojemník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu