Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Taxikárka (24) zobrala zákazníčku: Po ceste náhodou zistila strašnú vec, zrútil sa jej život

Msixelaa sa s neverníkom rozišla
Msixelaa sa s neverníkom rozišla (Zdroj: Twitter)

NEW YORK - Dvadsaťštyriročná Američanka sa veľmi bizarným spôsobom dozvedela o tom, že jej zahýba priateľ. Pracuje ako taxikárka a nedávno viezla pasažierku, ktorá jej to nechtiac prezradila. Tie pocity, ktoré potom prežívala, jej nezávidí asi nikto.

Všetci už určite poznáme to klišé, kedy sa partneri nachytajú pri nevere - rúž na golieri, účet za nákup spodnej bielizne, ktorú ale nedostala manželka, či nevhodné esemesky v telefóne. Toto je ale niečo nové. Užívateľka s prezývkou Msixelaa zistila, že ju partner podvádza, úplne iným spôsobom. Takým, ako to môže vymyslieť len život. 

Danielu (24) budili v noci sexuálne zvuky ozývajúce sa z bytu nad ňou: Z odhalenia jej prišlo zle

Dievčina sa živí ako taxikárka. Nedávno na letisku vyzdvihla mladú ženu, ktorú mala zaviezť na zadanú adresu. Zákazníčka však neuviedla konkrétne číslo apartmánu, len číslo bytového komplexu. Celú cestu nadšene rozprávala o tom, ako veľmi sa teší domov za svojím priateľom, ktorého nevidela dlhší čas. Msixele ale začala mať isté podozrenie. Keď dorazili k predmetnému domu, zistila, že to tam pozná. Pred bytovkou stálo navyše auto jej priateľa. 

Čo nasledovalo potom, si už môžete domyslieť. Z auta vystúpil mladík neverník, ktorý Msixele zahýbal práve s dotyčnou zákazníčkou. To taxikárku tak napálilo, že priateľa začala mlátiť hlava nehlava. Do nej sa zas na oplátku pustila jej sokyňa v láske. 

Pravdou je, že túto bitku nikto nevyhral a všetci zostali porazenými. Msixelaa navyše ufujazdila preč aj s batožinou dievčiny. Bez muža, ktorý jej nasadil parohy, jej určite bude lepšie. 

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu