Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Danielu (24) budili v noci sexuálne zvuky ozývajúce sa z bytu nad ňou: Z odhalenia jej prišlo zle

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Dvadsaťštyriročná mamička prehovorila o horore, ktorý prežívala po tom, ako zistila, kto je pôvodcom sexuálnych zvukov, ktoré jej znepríjemňovali každodenný život. Toto odhalenie jej zničilo život, pretože bol do neho zapojený jej partner.

Keď sa Danielle Daviesová dala dokopy so Shaneom Morrisom, každého to prekvapilo. Mladík totiž nemal najlepšiu povesť. Zatiaľ čo ona pracovala ako kaderníčka v jednom londýnskom salóne, on trávil dni s kamarátmi alebo sa povaľoval na gauči pred televízorom. 

Prvé mesiace ich vzťahu boli ešte celkom uspokojujúce, no po tom, ako si dvojica zariadila spoločné bývanie, Danielle začala mať podozrenie, že priateľ ju podvádza. Zverila sa susedke, ktorá jej povedala, že Shane pre ňu nie je dostatočne dobrý a ona má určite na viac. Dievčine sa zdalo zvláštne, že to hovorí, pretože tí dvaja spolu paradoxne vychádzali veľmi dobre. Shane si častokrát chodil k susede požičať cigaretu a domov sa potom nevrátil aj polhodinu. 

Danielu (24) budili v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Práve v tomto období Daviesová zistila, že je tehotná. Milo ju prekvapilo, že Shane sa tomu veľmi tešil, no ako nadchádzajúci otec sa vôbec nesprával. Nechodil s ňou na vyšetrenia ani sa nijak inak o ňu nestaral. Stále mala preto divný pocit, že niečo tu nesedí. Navyše sa z bytu nad nimi pravidelne ozývali zvuky pripomínajúce milovanie, tak si myslela, že to je len jej suseda, ktorá si užíva so svojím frajerom. Poriadne jej to znepríjemňovalo život, pretože kvôli tomu dobre nespala, no bolo jej trápne sa na to kamarátky spýtať. Potom sa stalo ale niečo oveľa horšie - Danielle porodila mŕtve dieťa. 

Podvádza vás partner: Oklamané ženy opísali, aké signály prezradia neverníka

Shaneovo správanie bolo čoraz čudnejšie. Nezriedka sa stávalo, že keď sa Danielle zobudila uprostred noci, on nebol doma. A potom jej kamarát Declan potvrdil to, čo tušila. Že Shane ju naozaj podvádza, a že je to verejné tajomstvo. Vraj sa jej každý smeje za chrbtom. Keď Morrisa konfrontovala, ani sa to nesnažil skrývať a priznal sa, že ju podvádzal s dvoma ženami. Potom sa vysťahoval z bytu a už sa viac neozval. 

Danielu (24) budili v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Danielle si potom spomenula, že pozná Shaneovo heslo do mobilu a bola zvedavá, či má rovnaké aj do svojho facebookového konta. Mal, a to viedlo ženu k ďalšiemu hroznému odhaleniu. Shane spával s oveľa viac ženami ako len dvoma. A jednou z nich bola aj spomínaná suseda. "Neverila som vlastným očiam, keď som čítala tie správy. Nechodil za ňou pre cigarety, ale nato, aby si spolu zasúložili. Myslela som, že tie zvuky vydáva ona so svojím partnerom, no pritom pochádzali od môjho priateľa," hovorí zúfalá žena. 

Danielu (24) budili v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Rozhodla sa, že sa pomstí. Spravila printscreeny milostných správ a zverejnila ich na Shaneovom Facebooku. A nezabudla označiť jeho priateľov a rodinu, aby sa všetci dozvedeli, čo je to za charakter. Neverník kontaktoval svoju "ex" a nechcel jej dať pokoj, až si musela nakoniec vybaviť súdny príkaz. V súčasnosti sa ich vzájomné vzťahy už upravili pre dobro ich spoločnej dcéry, ktorú splodili niekoľko mesiacov po tom, ako Daniella potratila. 

Viac o téme: SexNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu