Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nechcel hodinky, tak dostal sekáčikom!

Jaroslav Mikysek ukazuje, kam ho trafil sekáčikom rómsky pouličný predavač.
Jaroslav Mikysek ukazuje, kam ho trafil sekáčikom rómsky pouličný predavač. (Zdroj: Blesk.cz)

OSTRAVA - Mäsiarskym sekáčikom napadol rómsky pouličný obchodník na rušnom mieste pri hypermarkete v Ostrave – Porube 39-ročného muža. Jaroslava Mikysku sekal do hlavy v blízkosti spánku len kvôli tomu, že odmietol "lákavú" ponuku na kúpu náramkových hodiniek.

"Hodinky boli v modrej krabičke. Koľko za ne chcel, k tomu sme sa už nedostali," prezradil napadnutý muž o incidente na parkovisku. Stál pri svojom aute, jeho žena išla práve pre nákupný vozík, keď sa k nemu priblížil čiastočne po slovensky hovoriaci Róm. Ten patril k trojčlennej posádke tmavofialového Opelu Kadett so značkou začínajúcou "OPJ".

"Poslal som ho preč! Dvakrát. Nedal sa však odradiť," pokračoval Jaroslav. Keď chcel vozidlo zamknúť, odháňal „obchodníka“ rukami od seba. Ten zavrčal "budeš mať problém!" a udrel ho sekáčikom do hlavy. Mikysek útočníkovi zbraň z ruky vyrazil. "Vzal som sekáčik, zakričal a už ho nebolo! Róm, asi meter šesťdesiat, jeho tvár si veľmi dobre pamätám," konštatoval napadnutý muž, ktorý vzdal prenasledovanie, pretože sa mu z tváre rinula krv.

"Rana až na kosť, preseknutý sval i spánková tepna. Jedenásť stehov, som na maródke," zhrnul Jaroslav. Podľa popisu ten istý darebák zbil aj svokra kamarátky jeho manželky. Rovnako sa nezhodli pri pouličnom predaji tovaru. "Vyšetrujeme to ako ublíženie na zdraví a výtržníctvo," uviedla policajná hovorkyňa Dagmar Bednarčíková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu