Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zázrak: Dobodaná Katarína sa má lepšie

Fiat skončil zničený vo vodidlách. Telo muža z neho vyťahovali po častiach.
Fiat skončil zničený vo vodidlách. Telo muža z neho vyťahovali po častiach. (Zdroj: TASR)

TRENČÍN - Katarína S. (51), ktorú v pondelok poobede v Trenčianskych Tepliciach vo dvore kúpeľného domu dobodal jej brat, sa má lepšie!

Podľa lekárov je veľmi pravdepodobné, že početné pichnutia nožom prežije. Z oddelenia traumatológie ju už previezli do pooperačnej izby a odtiaľ na bežné oddelenie.

„Pacientka je našťastie v poriadku. Operovali sme ju a jej stav je stabilizovaný,“ povedal primár traumatológie Ján Pavlovič.

Katarína bola včera pri vedomí. Ešte v pondelok krátko po hroznom čine však bola na hranici medzi životom a smrťou. Podľa svedkov, ktorí videli, že má úplne dobodanú hlavu aj chrbát, nemala veľkú šancu prežiť.

Katarínu dobodal jej brat. Za sestrou, ktorá robí rehabilitačnú sestru v liečebných kúpeľoch, prišiel do práce. Vytiahol nôž a údajne pre spory o majetok po rodičoch, ktorí ho prepísali na Katarínu, no jeho vydedili, ju bodol siedmimi ranami do hlavy a chrbta.

Potom nasadol do auta a po naháňačke s policajtmi si to pri Púchove na diaľničnom privádzači namieril rovno pod kolesá protiidúceho kamióna. Kamión skončil v priekope a Fiat Seicento úplne zdemolovaný vo zvodidlách. Muž bol na mieste mŕtvy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu