Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rodičia na FOTO deťom pripravili hororové ráno: Boli veľmi studení, volal syn na políciu

Brian a Courtney Zobraziť galériu (2)
Brian a Courtney (Zdroj: Facebook/Courtney Halye)

CENTERVILLE - Ráno, aké zažili deti amerických manželov z Centerville, bolo ako z hororu. Deťom sa zdalo byť podivné, prečo rodičia tak dlho spia a nejdú ich vychystať do školy, preto sa ich rozhodli zobudiť. Ten pocit by ste však nechceli zažiť.

Zúfalé deti s hrôzou zistili, že rodičia ležia na posteli bez pohybu a ich telá sú meravé. „Boli veľmi studení,“ povedal maloletý syn rodičov dispečerovi polície a v pozadí telefonátu sa ozýval hrdelný plač jeho troch sestier. Chlapec policajtom opísal, ako ráno našli rodičov ležať v posteli bez dychu. Tvár otca bola smrteľne bledá a pokrytá tmavými pruhmi.

Slávny kulturista (†32) na FOTO zomrel bizarnou smrťou: Osudná návšteva bordelu

Podľa amerických médií bojovali manželia dlhé roky s drogami a Courtney Halyeová sa predtým matke vyhrážala, že spácha samovraždu. Brian bol pilotom Spirit Airlines a naposledy vzlietol 10. marca. Podľa leteckej spoločnosti zakaždým prešiel drogovými testami bez problémov a nikdy v jeho krvi stopy po omamných látkach nezistili. Podľa predbežnej príčiny smrti sa manželia predávkovali fentanylom, opiátom, ktorý je niekoľkokrát silnejší ako heroín.

Courtney Halye, matka štyroch detí, bola podľa rodiny diabetička, trpela depresiami a brala lieky. V minulosti bola závislá na heroíne a kokaíne. Problém s užívaním drog bol u manželov zrejme vypuklejší, ako okolie vnímalo.

Rodičia na FOTO deťom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Courtney Halye)

 

 

 

Viac o téme: DrogySmrťManželia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu