Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO hodné basy: Žena filmovala samovraždu svojej zamestnankyne a potom TO prišlo!

Žena sa zúfalo držala okenného rámu. Zobraziť galériu (2)
Žena sa zúfalo držala okenného rámu. (Zdroj: YouTube)

KUVAJT - Kuvajtskí policajti zatkli ženu, ktorá nafilmovala pokus o samovraždu svojej etiópskej zamestnankyne bez toho, aby sa ju pokúsila zachrániť. Etiópčanka sa chcela zabiť skokom z okna zo siedmeho poschodia, ale prežila so zranením, informoval kuvajtský denník As-Sijása. Kuvajťanka, u ktorej žena pracovala ako pomocníčka v domácnosti, natočené video umiestnila na sociálne siete.

Julia (†16) sa kvôli šikane obesila: Zúfalý otec zverejnil jej posledné FOTO pred smrťou

Na niekoľkosekundovom zázname je vidieť Etiópčanku, ako sa drží zo všetkých síl jednou rukou okraja okna a pred pádom volá: "Drž ma, drž ma." Mikrofón kamery zaznamenal aj hlas filmujúcej ženy, ktorá hovorí: "Si blázon, poď späť," avšak neprestáva natáčať.

Etiópčanka skončila na kovovej streche, ktorá pád zrejme zmiernila. So zlomenou rukou a krvácajúcim nosom a uchom bola prevezená do nemocnice. Kuvajťanku polícia obvinila z neposkytnutia pomoci osobe v nebezpečenstve.

VIDEO hodné basy: Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Kuvajtské domácnosti zamestnávajú podľa odhadov až 600-tisíc cudzincov, väčšinou Ázijcov. Z 3,5 milióna ľudí žijúcich v Kuvajte tvoria cudzinci dve tretiny.

Organizácie na ochranu ľudských práv Kuvajt pravidelne vyzývajú, aby zlepšil podmienky pomocníkov v domácnosti, ktorí denne pracujú aj 15 hodín a ktorým zamestnávatelia často dlhujú plat.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu