Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Internetom koluje záhadné VIDEO nahého chlapa: Čo to ten blázon na tej rímse stvára?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Naphtal Ngatali)

LONDÝN/PARÍŽ - Orlie oko susedky zachytilo nahého muža, ako sa krčí na rímse pod oknom istého bytového domu. Okolnosti jeho počinu nie sú známe, ale automaticky sa ľudia priklonili k myšlienke, že sa tu schováva pred manželom svojej milenky, ktorý dvojicu prekvapil. Rozhodne však tak či tak riskoval svoje zdravie a život, keďže nešlo o práve najbezpečnejšie miesto na úkryt.

FOTO Emily (25) si nahá privyrába na materskej dovolenke: Z jej džobu padnete na zadok!

Bizarný moment zachytáva naháča v podrepe pod oknom strešného bytu, ktorý sa tu zjavne pred niečím alebo niekým ukrýval. Video, ktoré zverejnila na Facebooku istá Naphtal Ngataliová, obsahuje titulky vo francúzštine, ale nie je známe, kde presne bolo urobené. Každopádne si našlo svojich divákov a má už vyše milión zhliadnutí.

Internetom koluje záhadné VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Naphtal Ngatali)

Rovnako ako o mieste sa zatiaľ nič bližšie nevie ani o dôvode mužovho konania. "Kto ťa tam poslal, brácho? Máš riadny prúser. Riskuješ život pre niečiu ženu? Je to riadne hlúpe, hm?" napísala Ngataliová.

Zatiaľ čo väčšina internetových užívateľov súhlasí s verziou, že muž utiekol pred milenkiným partnerom, niektorí prišli aj s iným nápadom. Podľa nich ide o mladíka, ktorý sa skryl pred rodičmi svojej priateľky, ktorí sa nečakane vrátili domov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu