Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bizarný policajný zásah: Muž urobil nahý cirkus v rušnej časti Bratislavy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA – Na Einsteinovej ulici v Bratislave práve prebieha policajný zásah, pri ktorom došlo k zatknutiu neznámeho nahého muža. Zásah sledovalo niekoľko okoloidúcich, ktorí na mieste incidentu videli aj dieťa.

Podľa našich informácií došlo na Einsteinovej ulici dnes poobede oproti Auparku k spútaniu nahého muža. Na mieste si svedkovia okrem niekoľkých policajných áut všimli aj malé dieťa.

Muž sa mal pohádať so svojou manželkou a následne zo seba demonštratívne zhodiť odev pred zrakmi verejnosti. Svedkovia incidentu vzápätí upovedomili políciu, ktorá po dorazení na miesto muža upokojila a nasadila mu putá.

Podľa bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne Lucie Mihalíkovej prišla na miesto policajná hliadka krátko pred pol jednou hodinou poobede. Nahý muž sa pohyboval na diaľničnom obchvate na Einsteinovej ulici, čím mohol spôsobiť dopravnú nehodu. „Službou rýchlej zdravotnej pomoci bol následne 38-ročný muž prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Vecou sa v súčasnosti zaoberá príslušný útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave,“ informovala Mihalíková.

Viac o téme: NaháčBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu