Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dovolenkujúci Slovák vydesil aj miestneho sprievodcu: VIDEO Samovražednej očisty na pláži

Správanie Slováka bolo „nemiestne“.
Zobraziť galériu (3)
Správanie Slováka bolo „nemiestne“. (Zdroj: Facebook/Teitur Torkelsson)

REYKJAVÍK - Turistický sprievodca Teitur Þorkelsson si na brehu ľadovo studeného oceána všimol podivný úkaz. V divokých vlnách sa pokúšal plávať nahý človek! Svedkovia udalosti si však neboli istí, či sa muž pokúša len ovlažiť alebo spáchať samovraždu.

„Úprimne, nebol som si istý, či sa náhodou nechystá zabiť,“ prezradil pre Ruv.is Teitur Þorkelsson z Islandu, ktorý bizarné video nakrútil a zverejnil na Facebooku. Neznámy nahý muž sa jednoducho hodil do rozbúrených vĺn na pláži Djúpalónssandur bez ohľadu na to, že nebol na pobreží sám.

FOTO Kiska stretol Slovenku, ktorá mení Afriku: Príbeh toho, čo dokázala, je neuveriteľný!

„Na svojich cestách som videl veľa čudných vecí, ale nikdy som nebol svedkom toho, že by tu niekto vchádzal priamo do mora,“ dodal. Podľa Þorkelssona zvyknú byť na pobreží veľmi vysoké vlny, ale v ten deň boli nižšie ako zvyčajne. Na pláži sa objavil človek, ktorý sa začal vyzliekať a následne vošiel do mora.

Dovolenkujúci Slovák vydesil aj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Teitur Torkelsson)

Napokon vysvitlo, že išlo o Slováka zo skupiny ďalších piatich alebo šiestich zahraničných turistov. Þorkelsson poznamenal, že správanie Slováka bolo nebezpečné, hoci boli v ten deň vlny len zlomkové oproti bežnému vlnobitiu.  Po studenom kúpeli si muž pokojne sadol na pláž a upíjal si z šálky horúceho čaju z termosky, kým ho nevysušil vetrík. 

Dovolenkujúci Slovák vydesil aj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Teitur Torkelsson)

...

Viac o téme: DovolenkaNaháčIslandSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu