Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tínedžerka načapala párik sexovať pod mostom: FOTO zavesila ako výstrahu na internet

Pod mostom sa dejú rôzne veci. Zobraziť galériu (2)
Pod mostom sa dejú rôzne veci. (Zdroj: profimedia.sk)

SOMERSET - Lara Shoemarková (19) z anglického Bridgwateru má zo svojho domu perfektný výhľad na miesto, kde sa dejú nemravnosti. Posledný prípad ju natoľko šokoval, že sa rozhodla s tým konečne niečo urobiť. Nadržaný párik pri ich sexuálnom akte odfotografovala a zábery zverejnila na internete.

Zvrhlý lekár to prehnal: VIDEO Vytiahol penis z gatí a pacientke urobil túto ohavnosť

"Bola som práve v obývačke, kde je veľké okno cez polovicu miestnosti. Vešala som bielizeň na radiátor, keď som ich zbadala. Bola som v šoku," uviedla Lara pre portál metro.co.uk. Podľa nej najprv dvojica hľadala pod mostom iba úkryt, pretože poriadne pršalo, ale neskôr sa začala bozkávať, muž dal žene ruky pod sukňu a ona mu stiahla nohavice. Potom už svoje zohral sexuálny pud.

Tínedžerka načapala párik sexovať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tínedžerka načapala párik sexovať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Rozhodla som sa dať snímky on-line, pretože je to už tretíkrát, čo sa to stalo, a keď budú moje deti staršie, nechcem, aby to videli. Je to nechutné," posťažovala sa mladá mamička, ktorá chce takýmto spôsobom odradiť ďalších nadržancov, ktorým odkazuje, že je hlúposť, aby si mysleli, že ich nikto nevidí, keď dvere aj okná domov v okolí sú otočené presne na inkriminované miesto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu