Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexici vynadali do úbožiačok: Ak dosiahne milión nasledovníkov, chce spraviť nechutnosť

Lena má jasný cieľ. Zobraziť galériu (3)
Lena má jasný cieľ. (Zdroj: youtube/lena the plug)

LOS ANGELES - Lena Nersesianová z Los Angeles pobúrila internetových užívateľov svojou ponukou, ktorú zverejnila na videoportáli YouTube. V prípade, že dosiahne milión nasledovníkov ona, aj jej kamarát, je ochotná zverejniť nahrávku ich sexu. Bohužiaľ, nestretla sa s pozitívnou odozvou a väčšina komentárov na jej adresu je negatívna.

Páni, máte po chlebe: Ak ste si mysleli, že túto vec robia ženy kvôli vám, ste na omyle

Lena na svojej webstránke popisuje svoje videá ako každodenné príbehy, ktoré ju ukazujú, ako napríklad varí v spodnej bielizni. Minulý týždeň však v novom vlogu uviedla, že ju už viackrát v priebehu minulého roka oslovili, či by nechcela natočiť porno.

Sexici vynadali do úbožiačok:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/lena the plug)

"Zverejňovanie provokatívnych fotografií na internete vám prinesie také ponuky, ale nikdy to nebolo niečo, čo by ma zaujímalo. Ale nahrať sexvideo s niekým, s kým sa cítim pri sexe komfortne, to už znie oveľa lepšie," uviedla do kamery dievčina odetá iba do krátkych šortiek a topu s poriadne hlbokým výstrihom.

Sexici vynadali do úbožiačok:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/lena the plug)

Odozva však nebola presne taká, akú by si Lena predstavovala. "Nájdi si poriadnu prácu, ako my ostatní," odkázala jej jedna z diváčok. Ďalší muž poznamenal, že je to od nej úbohé a hlúpe a stratil nádej v ľudstvo. "Maj trochu sebaúcty, dievča!" odkázal jej iný.

Lena si je však aj napriek nepriaznivým komentárom istá, že je tento cieľ dosiahnuteľný. Pre MailOnline sa vyjadrila, že nejde o žiadnu reklamu a ona aj jej kamarát majú v pláne najať si filmárov, ktorí by ich počas sexu zachytili. Negatívne reakcie už radšej blokuje. Ktovie, ako dlho potrvá, kým jej konto zablokuje aj samotný správca YouTube.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu