Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Poštár (46) vyhral jackpot, našiel si milenku (29): A teraz ho ide poraziť

Bayfordovci po výhre sršali šťastím Zobraziť galériu (3)
Bayfordovci po výhre sršali šťastím (Zdroj: profimedia.sk)

COMFORD - Keď Adrian Bayford vyhral pred niekoľkými rokmi v lotérii, nevedel, čo od dobroty. Odišiel od svojej manželky a zbalil mladú koniarku. No ak si myslel, že spolu zostarnú, šeredne sa mýlil. Nielenže ho priateľka opustila, ale navyše neodišla naprázdno.

Adrian a Gillian Bayfordovci vyhrali v roku 2012 jackpot vo výške 148 miliónov libier (174 miliónov eur). Namiesto toho, aby si ale spoločne užívali peniaze, sa o pár mesiacov neskôr, po deviatich rokoch manželstva, rozišli. Adrian si krátko nato začal s bývalou jazdkyňou na koňoch, ktorá predtým pracovala aj pre jeho bývalú ženu. 

Poštár (46) vyhral jackpot,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Bývalý poštár svoju novú mladú priateľku poriadne hýčkal. Zahŕňal ju drahými darmi, ako napríklad koňmi a dokonca jej za 1,5 milióna kúpil arénu, aby sa mohla aj naďalej venovať svojej vášni. Ani to ale nepomohlo a Samantha Burbidgeová ho opustila. Zo sídla v Cambrdige však neodišla naprázdno; zobrala so sebou aj tridsať koní v celkovej hodnote 300-tisíc libier, box na ich prevoz za 100-tisíc, športiak, ktorý stál 60-tisíc, aj oboch psov. Čerešničkou na torte je fakt, že ženu momentálne utešuje jej bývalý priateľ, ku ktorému sa očividne vrátila. 

Angličan vyhral 148 miliónov, odkopol ženu a nevie, čo od dobroty

Keď sa Adrian vrátil domov po týždni, ktorý strávil navštevou exmanželky Gillian a ich dvoch spoločných detí v Škótsku, Sam tam už nenašiel. "Adrian sa vrátil domov neskoro večer. Kone aj psy boli preč," povedal mužov známy denníku The Sun. 

Poštár (46) vyhral jackpot,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bayford tento týždeň potvrdil, že sa so Barbridgeovou naozaj rozišli. Z rozchodu prekvapivo obviňuje médiá. "Viete, prečo odišla? Poviem vám pravdu. Môžu za to novinári," vyhlásil. Skôr si myslíme, že sa mladej milenke zunovala zlatá klietka a jej mnoho starší a nie príliš atraktívny chlebodarca. 

Viac o téme: MilenkaVýhra v lotériiAdrian bayford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu