Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Kazateľ vraj pozná recept na odveký mužský problém: VIDEO triku, ktorý z vás má urobiť supermilenca

Danielov recept na zväčšenie penisu Zobraziť galériu (2)
Danielov recept na zväčšenie penisu (Zdroj: youtube/dreams of zimbabwe)

ASHANTI - Africký biskup tvrdí, že dokáže pomôcť mužom, ktorí majú malý penis. A to masážou svojimi vlastnými rukami. Za bizarný rituál si vyslúžil množstvo kritiky. Nie je jasné, či takáto liečba niekomu pomohla, no sťažnosti zatiaľ nie sú žiadne.

Kazateľ Daniel Obinim, ktorý pochádza z Ghany, je známy svojimi rituálmi, pomocou ktorých pomáha ľuďom s rôznymi problémami. Vraj dokonca dokáže zväčšiť mužom pohlavný úd v prípade, že ho majú príliš malý. A to tak, že ich chytá za rozkrok a zatrasie ním alebo ho premasíruje. Podobným spôsobom podľa vlastných slov vie zväčšiť aj ženské prsia. 

Kazateľ vraj pozná recept
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/dreams of zimbabwe)

"Ak sa vám na sebe niečo nepáči, príďte za mnou. Ak chcete väčší zadok, zväčším vám ho. Ak chcete veľké prsia, pomôžem vám. Ak máte malý penis, viem to zmeniť," tvrdí Daniel na svojom kanáli na Youtube, Obinim TV. 

Kazateľ, ktorý v ghanskom regióne Ashanti založil Medzinárodnú cirkev Božej cesty, je za svoje kontroverzné praktiky dlhodobo kritizovaný. V auguste bol napríklad nakrútený pri tom, ako bičoval tínedžerky, vraj preto, lebo boli promiskuitné. 

Viac o téme: RituálKazateľDaniel obinimZväčšenie penisu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu