Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Švéd vymyslel netradičný spôsob, ako "ujsť" pred Trumpom: Jeho INZERÁT baví internet

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ebay)

ŠTOKHOLM - Kurióznym spôsobom na víťazstvo Donalda Trumpa v amerických prezidentských voľbách zareagoval istý švédsky inštruktor surfovania. Keď Gustav Hallén spozoroval, že veľa Američanov je výsledkom volieb zdrvených, rozhodol sa, že komukoľvek z nich dá možnosť odsťahovať sa do Švédska. Zabezpečiť to má sobáš s ním, píše švédsky denník The Local. Hallén vyvesil ponuku na stránke internetového servera eBay. Manželstvo bude záujemcov stáť 50-tisíc dolárov (cca 46-tisíc eur).

Predpoveď Baby Vangy desí: Záhadné proroctvo o poslednom prezidentovi Spojených štátov

"Nad dôsledkami môjho rozhodnutia som veľmi nepremýšľal. Napadlo mi, že by som mohol pobaviť mojich priateľov na facebooku, keďže mnoho z nich bolo smutných. Chcel som problém prezentovať z inej perspektívy, s nutnou dávkou irónie, aby som ľudí primäl k smiechu," povedal Hallén denníku The Local.

"Prečo sa nepresťahujete niekam, kde je to lepšie, napríklad do Švédska? Som otvorený všetkým ponukám - od žien, od mužov, od kohokoľvek. Mám rád dlhé prechádzky, relaxáciu a pozeranie filmov," stojí v popise ponuky. Zatiaľ sa nikto Švédovým životným partnerom stať nechce. Čo keď ale niekto predsa len prejaví záujem?

Gustav Hallén
Zobraziť galériu (2)
Gustav Hallén  (Zdroj: ebay)

"Možno to budem brať vážne," hovorí Hallén s úsmevom. "Nie, tá cena zaručuje, že sa nikto neprihlási. Je to hrozne veľa peňazí. Snažil som sa, aby tá suma bola úmerná slobode, ktorú nám život vo Švédsku prináša," tvrdí.

A na otázku, čo si myslí o výsledkoch amerických volieb, hovorí: "Je pekné vidieť, že sa ľudia na toľkých miestach schádzajú, aby vyjadrili nesúhlas s tým, čo (Trump) reprezentuje, to je dôležité. Svet sa vždy adaptuje a život snáď pôjde ďalej."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu