Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Doktorka (28) randila cez zoznamku, s mladíkom sa rozišla: Šialene krutý plán pomsty, ktorý nevyšiel

Paul Lambert Zobraziť galériu (3)
Paul Lambert (Zdroj: Facebook)

SYDNEY - Vďaka zoznamovacím portálom si ľudia častokrát nájdu lásku svojho života, ale taktiež sa stáva, že o ten svoj prídu. Takmer rovnako dopadla mladá žena z Austrálie, ktorá sa stala obeťou zvráteného mladíka. Ten ju po ňou iniciovanom rozchode plánoval znásilniť a zavraždiť.

Tridsaťšesťročný Paul Dennis Lambert sa s dvadsaťosemročnou Angelou Jayovou zoznámil prostredníctvom aplikácie Tinder. Krátko spolu chodili, ale nedávno sa s ním Austrálčanka rozišla. Mladík ju začal bombardovať hovormi, esemeskami a vyhrážkami, čo viedlo až k tomu, že mu bol udelený zákaz priblíženie. Ten sa však ukázal ako úplne bezmocný. Minulý štvrtok sa totiž Paul vlámal do Angelinho domu v pobrežnom meste Port Macquarie. Na jej posteľ položil svoju spodnú bielizeň a lepiacu pásku a následne polial posteľ a jej domáce oblečenie benzínom. S nožom v ruke si sadol a čakal, kým sa objekt jeho záujmu vráti domov z práce. 

Doktorka (28) randila cez
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

 

Kruté rande zo zoznamky: Nežnosti sa zvrtli, kráska (†26) zahynula pri úteku pred mladíkom

Keď Jayová konečne okolo šiestej hodiny prišla, šialený Lambert sa na ňu vrhol a začal ju bodať. Celkovo jej zasadil až jedenásť rán. Podľa vyšetrovateľ fantazíroval o tom, že mladú doktorku znásilní, zabije a potom všetko podpáli. Lenže Angele sa podarilo ujsť až k vedľajšiemu domu, kde povedala susedovi, čo sa stalo a zároveň ho inštruovala, ako jej má pomôcť zastaviť masívne krvácanie. 

Angela v strede
Zobraziť galériu (3)
Angela v strede  (Zdroj: Facebook)

Polícia sa domnieva, že Lambert, ktorý sa Jayovej po rozchode opakovane vyhrážal, nechcel, aby žila, alebo bola s niekým iným. Zosnoval preto plán jej vraždy a následného podpálenia domu, aby zničil všetky dôkazy svojho beštiálneho činu. Policajti ho zastrelili o pár hodín neskôr počas úteku na prenajatom aute po tom, ako na nich zaútočil nožom. 

19 naozajstných fotiek z ruských zoznamiek: Čakajte mláky, záchody aj smeti

Lambert, ktorý pracoval ako finančný poradca, mal dlhú históriu násilných kriminálnych činov a už v minulosti bol obvinený z prenasledovania žien. Vlani bol napríklad deportovaný zo Spojených štátov, pretože špehoval jednu televíznu reportérku. Taktiež pred časom obťažoval svoju bývalú manželku v deň, kedy podpísali rozvodové papiere. Angela prežila len vďaka nesmiernej odvahe. Momentálne sa zo svojich zranení zotavuje už doma. 

Viac o téme: VraždaAustráliaZoznamkaTinder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu