Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podnikateľ zverejnil VIDEO, ktoré mu zničilo život: Títo muži mu podpálili pekáreň vo V. Bieli

Neznámi páchatelia Zobraziť galériu (3)
Neznámi páchatelia (Zdroj: Facebook)

VEĽKÝ BIEL - Ľudská krutosť nemá hraníc. Potvrdili to dvaja neznámi páchatelia, ktorých pri nočnom vyčíňaní zachytili kamery. Dôvod, pre ktorý takto konali nie je známy. Majitelia prevádzky vo Veľkom Bieli na sociálnej sieti žiadajú o pomoc širokú verejnosť.

Dňa 11.1. 2017 mohli užívatelia sociálnej siete spozorovať video, ktoré na svojom profile zverejnili majitelia pekárne vo Veľkom Bieli. To, čo video zachytáva je pre fanúšikov tejto prevádzky smutnou informáciou. K videu bola zverejnená výzva pre verejnosť a prosba o pomoc pri identifikácii neznámych mužov.

Podnikateľ zverejnil VIDEO, ktoré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Dvaja páchatelia sa 11.1. 2017 krátko pred jednou hodinou v noci evidentne rozhodli, že budú škodiť. Ako je možné vidieť na záberoch, muži sa na pozemku okolo budovy najprv prechádzali, následne jeden z nich povylieval kanister s horľavinou a druhý mal na starosť zapálenie. Oheň okamžite zbĺkol, páchatelia preskočili plot a rozutekali sa po ulici. Na miesto požiaru boli privolané záchranné jednotky. "Pri požiari zasahovali 2 vozidlá hasičskej techniky a 7 hasičov," informovali bratislavskí hasiči. 

Podnikateľ zverejnil VIDEO, ktoré
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Prípadom sa zaoberajú seneckí policajti. Ako nám potvrdila hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková, neznámy páchateľ spôsobil škodu v prednej časti predajne. Poškodené boli vchodové dvere, časť fasády a plastové okno v blízkosti dverí. "Škoda spôsobená požiarom bola predbežne vyčíslená na 3.000 eur. Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," informovala Mihalíková. Polícia v súčasnosti po páchateľovi pátra. 

Viac o téme: PekáreňVýzvaPáchateliaPodpálenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu