Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Boháč sa rozišiel s kráskou: Ohrdnutá Kristina sa mu pomstila nemilosrdným spôsobom

Kristina a Guy v časoch zamilovanosti Zobraziť galériu (4)
Kristina a Guy v časoch zamilovanosti (Zdroj: FB/Guy Gentile)

NEW YORK - Nahnevaná expriateľka bankára z Wall Street sa ubezpečila, že keď jej nedá peniaze, o ktorého ho požiadala, aspoň o nejaké príde aj on sám. Po tom, čo sa s ňou muž rozišiel uprostred večere v reštaurácii, vzala jeho drahý Mercedes a zaparkovala ho v bazéne jeho víkendového domu na Bahamách.

Mladík si urobil posledné FOTO svojej priateľky: Potom vykonal strašidelnú vec

Ruská modelka Kristina Kuchmaová (24) chcela poslať svojmu bývalému priateľovi, výkonnému riaditeľovi Guy Gentileovi (41), jasný odkaz, že nie je veľmi šťastná z toho, čo sa medzi nimi dvomi udialo. "Klamár!" napísala mu podľa The New York Post v správach po rozchode. "Povedal si mi, že mi pomôžeš začať s vlastným podnikaním! To boli tvoje slová! Dobre, mám pre teba prekvapenie na dvore, najprv začni s touto investíciou," dodala záhadne.

Boháč sa rozišiel s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Guy Gentile)

Keď sa muž vrátil domov, našiel svoj nový Mercedes S400 za vyše 250-tisíc dolárov (212-tisíc eur) na dne bazéna. "Bál som sa, že je vo vnútri. V tom momente som sa nestaral o auto. Ale potom, čo som si uvedomil, že v ňom nie je, začal som byť naštvaný, že po všetkých tých veciach, čo som pre ňu urobil, spravila niečo takéto. Ja som odpísal ju. Ona odpísala moje auto," vysvetlil.

Boháč sa rozišiel s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Guy Gentile)

Podľa Gentilea boli spolu na večeri v miestnej reštaurácii, keď mu Kuchmaová oznámila, že má nápad začať s podnikaním v marketingu. Všetko, čo vraj potrebovala, bol darček vo výške 50-tisíc dolárov. To ale bankára nijako nepotešilo. "Ak chceš chlapa, ktorý ti dá peniaze len tak pre nič za nič, tak si natrafila na toho nesprávneho," rozčúlil sa Gentile a okamžite sa s Ruskou po roku a pol chodenia rozišiel.

Boháč sa rozišiel s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Guy Gentile)

Kráske sa zjavne jeho správanie nepáčilo a hodila mu do tváre šálku horúceho čaju. Potom z podniku odišla, ale využila to, že mala kľúčiky od auta. The New York Post informoval, že na miesto incidentu bola privolaná polícia. Auto vyťahovali z vody viac ako štyri hodiny. "Skutočne som tú dievčinu miloval a chcel som si ju vziať za ženu," povedal sklamaný bankár, "ale zašla priďaleko!"

Viac o téme: BazénRozchodMercedesKristina KuchmaGuy Gentile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu