Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kruté rande zo zoznamky: Nežnosti sa zvrtli, kráska (†26) zahynula pri úteku pred mladíkom

Spoločná selfie krátko pred smrťou Zobraziť galériu (3)
Spoločná selfie krátko pred smrťou (Zdroj: facebook/7 news australia)

BRISBANE - Predstavovala si, že stretne milého chlapíka, s ktorým to možno prerastie do niečoho viac. Warriena Wrightová však namiesto toho zažila rande z pekla. A keď sa snažila pred mužom utiecť, spadla z balkóna hotela, v ktorom sa schôdzka odohrala. Bola na mieste mŕtva.

Dvadsaťšesťročná Warriena sa s o štyri roky starším Gablom Tosteeom zoznámila prostredníctvom zoznamky Tinder. Prvýkrát sa stretli v populárnom turistickom stredisku Surfers Paradise na austrálskom pobreží Gold Coast. 

Kruté rande zo zoznamky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/7 news australia)

Rande prebiehalo dobre a prišlo aj k nežnostiam. No ako večer pokročil, dvojica sa začala hádať, Warriena schytila malý kameň a hodila ho do Gablea. Ten sa veľmi naštval, začal ju škrtiť, potom ju zamkol na balkóne svojej hotelovej izby a naďalej sa jej vyhrážal. Dievčina cítila, že jediný spôsob, ako od svojho agresívneho spoločníka unikne, bude, že zlezie po balkónoch až dolu. 

Veronika (24) preletela za cudzincom (42) polovicu sveta: Zhrozený otec čakal to najhoršie

Tostee omylom nahral celý incident na svoj mobilný telefón, takže existuje dôkaz o tom, že Wrightovú naozaj prenasledoval. "Buď rada, že som ťa nezaškrtil a nezhodil z balkóna. Ak sa o niečo pokúsiš, zastavím ťa," hovorí mladík na nahrávke. Svedok neštastia vypovedal, že počul Warrienu plakať a prosiť Gablea, aby ju pustil domov. O zhruba pätnásť sekúnd neskôr len videl, ako sa zrútila z balkóna a letela štrnásť poschodí dolu. 

Kruté rande zo zoznamky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook/7 news australia)

Tosteeho obvinili z vraždy, súdny proces stále pokračuje. Jeho obhajca tvrdí, žek žiadnemu zabitiu ani ničomu podobnému nedošlo. Ak Gablea uznajú vinným, hrozí mu doživotie. 

Viac o téme: SmrťAustráliaZoznamkaTinder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu