Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Učiteľka na gymnáziu viedla dvojitý život: Odhalili jej pikantné tajomstvo, okamžitý koniec!

Svetlana Topol (27)
Svetlana Topol (27) (Zdroj: imgur.com)

BRATISLAVA - Dvojitý život. Ruska Svetlana Topol ukrývala pred žiakmi tajomstvo. Cez deň učila, v noci sa starala o spokojnosť pánov. Všetko by pokračovalo bez povšimnutia nebyť odhalenia zo strany anonyma.

27-ročná Ruska učila na jednej z najprestížnejších škôl v Petrohrade od roku 2010. Keď začínala, iba málokto o nej vedel, že skrýva tajomstvo. O to bolo väčšie prekvapenie, keď sa jej na to došlo. Učiteľka totiž po nociach tancovala a hrala v erotických videách.

 

Všetko vyzeralo v poriadku až do chvíle, keď jej žiakom a personálu v škole prišli e-maily s linkami na porno videá, v ktorých účinkovala. Do dvadsaťštyri hodín mal riaditeľ školy na stole jej výpoveď. Odosielateľ nie je známy, no tvrdil, že videá sú z tohto roku. Svetlana v erotických spotoch účinkovala ako školáčka, ktorú zvádzali chlapi, píše britský portál mirror.co.uk odvolávajúc sa na ruské médiá.

V mimoškolskej brandži používala synonymá ako Ariel, Mod alebo Christie. Jeden predstaviteľ z prostredia filmov pre dospelých, Jack Bob, o nej povedal, že je naozaj zlá učiteľka. Oveľa lepšie jej to išlo pred kamerou. "Robila kúsky, ktoré ostatné herečky nevedeli. Vedela to tradične, ale aj alternatívne. Je veľmi populárna medzi divákmi," nechal sa počuť Bob.

Zvesti okolo jej druhého povolania sa šírili už po jej nástupe do školy, ale každý ich považoval za povery, nepotvrdené dôkazmi. Videá mala nakrúcať v Česku alebo Maďarsku, kde za ne mala dostať desaťkrát lepšie zaplatené ako v Rusku.

Viac o téme: GymnáziumUčiteľkaSvetlana Topol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu