Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ženy prezradili VECI, ktoré muži musia prestať robiť: Slová a činy, ktoré na nás nezaberajú

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Nie každej žene sa podarí nájsť toho pravého. Možno aj preto, že veľa mužov častokrát nevie, ako sa má správať, keď ho nejaká slečna očarí. Lacnými hláškami ani prehnanou snahou ju veru neočaríte, na všetko treba ísť s mierou a postupne.

Na Reddite sa rozprúdila ďalšia debata na tému vzťahov. Otázka určená pre ženy znela, čo nemajú rady, keď muži robia smerom k nim, hoci oni sami si naopak myslia, že takto dotyčnú slečnu očaria.

Mohlo by vás zaujať:
Gentleman, akého je dnes ťažké nájsť: Instagramová hviezda má 59 rokov a neskutočný šarm!

Užívateľky nežnejšieho pohlavia sa následne zdôverili s príbehmi. Muži, nasledujúce riadky považujte vzdelávací nástroj, ktorý určite využijete v ďalšom vašom živote. 

Nevyzvedajte v mojom okolí

"Nie je OK, keď chlap príde za mnou do práce, čumí na mňa, snaží sa so mnou viesť rozhovor, zatiaľ čo ja sa snažím pracovať, a pýta sa mojich kolegov, keď tam nie som, na môj program."

"Prosím, pochopte, že ženy sa chcú cítiť bezpečne, keď idú samé domov

"Chlap, ktorého som práve stretla, sa ponúkol, že ma odprevadí domov. Po prvé, mohol to byť násilník. Po druhé, teraz už vie, že chodím z práce sama domov a môže ma začať sledovať."

Ženy prezradili VECI, ktoré
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Nebombardujte nás esemeskami

"Párkrát sa mi už stalo, že som si doma zabudla telefón a do práce som odišla bez neho. Keď som sa vrátila domov, čakali na mna desiatky sms správ s otázkami "kde si?", "čo robíš?", "si v poriadku?" a potom mi navyše ešte dotyčný aj zavolal. Takéto správanie nie je v poriadku, je vlastne veľmi otravné."

Nenadvihujte nás

"Ja osobne mám šťastie, lebo som veľmi vysoká a aj dosť ťažká, takže sa mi to nestáva. Ale poznám ženy menšieho vzrastu, ktoré sa často sťažujú na to, že ich muži zdvíhajú do vzduchu bez akéhokoľvek varovania. Verte, nie je to vôbec príjemné."

Trápnymi hláškami ženy nezbalíte

"Keď bežím a zastaví pri mne auto, z neho sa vykloní chlap a snaží sa so mnou konverzovať, je trochu odveci. Rovnako hlášky typu "si príliš krásna na to, aby si mala priateľa"."

Ženy prezradili VECI, ktoré
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Mám dlhé nohy? Povedz mi to osobne, nie cez celú ulicu

"Je jedno, že je to kompliment. Ak mi chceš naozaj zalichotiť, príď ku mne ako normálny človek a hovor so mnou. Nevrieskaj na mňa cez celú ulicu, aké sú moje nohy dlhé a krásne." 

Usmievaj sa!

"Neznášam, keď mi chlap povie, aby som sa usmievala, keď sa mračím. Usmejem sa vtedy, keď budem mať dôvod sa usmiať. Vážne sa tvárim tiež len vtedy, keď mám na to dôvod. 

Slováci sa nekašlú: Nakrútili VIDEO s 50 najhoršími baliacimi hláškami

Keď raz poviem NIE, myslím to vážne

"Vytrvalosť v tomto prípade naozaj nepomôže. Keď raz žena povie nie, znamená to nie. Neznamená to, že sa hrám na nedostupnú, aby ma muž dobýjal."

Nemusíte za nás platiť všetky účty

"Je milé, keď sa muž ponúkne, ale nech potom nečaká nejakú formu odplaty. Obzvlášť keď nie sme milencami. Išla som raz na dvojdňový výlet s mojou triedou a chlapík, ktorý bol v našej skupine, chcel všetko zaplatiť za mňa. Povedala som mu, že to v žiadnom prípade nemôžem prijať. On len žmurkol a zahlásil "je to v pohode, budeš mi dlhovať"."

Ženy prezradili VECI, ktoré
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Nemali ste dlho sex? Váš problém

"Nemám rada, keď nejaký muž v mojej prítomnosti rozpráva o tom, že dlho nespal so svojou manželkou. Prepáč, ale v tomto ti nepomôžem, je to naozaj len tvoj problém."

Viem rozprávať, aj mne narástla huba

"Neznášam, keď za mňa v reštaurácii objednáva muž. Možno sa to niekomu páči, ale ja osobne to považujem za degradujúce. Narástli mi predsa ústa rovnako ako jemu. 

Viac o téme: LáskaVzťah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu