Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slováci sa nekašlú: Natočili VIDEO s 50 najhoršími baliacimi hláškami!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Mnohí z vás poznajú českú dvojicu, ktorá nakrúca videá s podtitulom Debilné kecy a snaží sa vizuálne zobraziť najotravnejšie výroky matiek, učiteliek, študentov a veľa veľa iných. Duo Slovákov ich však svojim najnovším výtvorom o otrasných baliacich hláškach tromfne na celej čiare. Možno nemajú prejav rodených hercov, ale to, čo si dovolili k niektorým dievčatám, je naozaj "slušný" výkon.

"Všetky reakcie až na jednu sú autentické. Baliace hlášky sú buď prevzaté z iných videí, internetu alebo naše vlastné," uviedli autori pod nickom ShyChicken na videoportáli YouTube.

Päťdesiatku toho "najlepšieho", čo sa asi v mužskom repertoári nachádza, odprezentovali dvaja mladíci na uliciach nič netušiacim devám. Ich odpovede boli rôznorodé, ale len máloktorá v sebe našla toľko zmyslu pre humor, aby takúto bizarnú žiadosť o rande brala s nadhľadom.

Po vypočutí si už pár hlášok je jasné, že nie sú určené pre útlocitné povahy, keďže sa nevyhýbajú ani vulgarizmom a sexistickým narážkam typu: "Ruže sú červené, fialky modré, neviem ďalší rým, máš pekné c***y." A to je ešte slabý odvar.

Dielko si však napodiv našlo kopec priaznivcov, ktorí mladíkom fandia a oceňujú ich odvahu. Objavili sa však aj takí, ktorí ho považujú za trápne. Záleží teda jednoducho na uhle pohľadu a je len na vás, ku ktorej skupinke sa po prezretí prikloníte.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu