Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Rozchod s priateľkou donútil tínedžerku (†16) spraviť niečo strašné: Nácvik samovraždy a potom...

Luhana Rochová Zobraziť galériu (2)
Luhana Rochová (Zdroj: Facebook)

FOLKESTONE - Tínedžerka sa pohádala s priateľkou a tak ju to vykoľajilo, že stratila všetku chuť do života. Vyliezla na horné poschodie parkoviska, kde si nacvičovala zoskok, ktorý nakoniec aj uskutočnila. Bola na mieste mŕtva.

Šestnásťročná Luhana Rochová sa nedávno strašne pohádala so svojou priateľkou. Bola z toho vykoľajená, že sa uchýlila do miestneho kostola. Potom ju videli ľudia na parkovisku, kde plakala. Bolo zjavné, že prežíva ťažké chvíle. Očitý svedok uviedol, že videl, ako odniekiaľ dovliekla balvan a skákala z neho z rozpaženými rukami. Potom skočila naozaj - z vrchného poschodia parkoviska a za hlasného výkriku. 

Rozchod s priateľkou donútil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Street View)

"Volal nám očitý svedok, že na parkovisku je mladá žena a robí čudné veci. Naši dôstojníci tam boli do desiatich minút. Akonáhle ich zbadala, skočila priamo pred ich zrakom," uviedol seržant Gary Stamp, ktorý prípad vyšetruje. Na miesto bola okamžite privolaná záchranka. Luhana ale utrpela viaceré ťažké poranenia a lekári už mohli skonštatovať len smrť. 

Rozchod s priateľkou donútil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Rochová sa do Británie presťahovala z Brazílie, v grófstve Kent študovala na umeleckej škole. Pitva preukázala, že v tele v čase smrti neboli stopy po alkohole ani drogách. Polícia prípad uzavrela ako samovraždu. 

Horor na sociálnej sieti: VIDEO samovraždy mladíka (†22) v priamom prenose, kvôli nešťastnej láske

Luhana bola v škole veľmi populárna a mala aj vynikajúce študijné výsledky. Rozchod s frajerkou, ktorá bola predtým jej kamarátkou, ju ale vraj úplne zdrvil, tak sa rozhodla kvôli nešťastnej láske ukončiť svoj život. 

Viac o téme: RozchodSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu