Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Horor na sociálnej sieti: VIDEO samovraždy mladíka (†22) v priamom prenose, kvôli nešťastnej láske

Zastrelil sa kvôli nešťastnej láske Zobraziť galériu (2)
Zastrelil sa kvôli nešťastnej láske (Zdroj: YouTube)

DUZICI - Mladík z Turecka zažil extrémne ťažký rozchod, s ktorým sa nevedel vyrovnať. Už viac nedokázal bojovať s bolesťou, ktorú mu spôsobila strata jeho lásky. Spáchal preto samovraždu, a to v priamom prenose na Facebooku.

Video na Facebooku naživo prenášal dvadsaťdvaročný Erdogan Ceren. Hovorí v ňom, že sa s ním rozišla priateľka a on je z toho zdrvený. Až tak, že sa kvôli tomu plánuje zabiť. "Nikto mi neveril, keď som povedal, že sa chcem zabiť. Tak sa pozerajte." 

Sediac na stoličke oblečený len v nohaviciach sa teda pokúsil zastreliť. Prvý pokus bol neúspešný. Zdá sa, že brokovnica sa zasekla, tak to skúša opäť. Namieril na svoj hrudník a s kamerou v druhej ruke znovu stláča spúšť. Vystrelí. Potom už vidno len čiernu obrazovku. 

VIDEO je nevhodné pre osoby s citlivou povahou

Horor na sociálnej sieti:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Dvanásť hodín pred svojou smrťou Erdogan na sociálnej sieti aktualizoval svoj status ako "som zlomený". Cereneho príbuzní počuli streľbu v jeho izbe, v ktorej ho potom aj našli zraneného. Po prevoze do nemocnice však zomrel. Smutný prípad, ktorý sa odohral v tureckom meste Duzici v provincii Osmaniye, už vyšetruje polícia, informoval portál Onedio.com. 

Viac o téme: TureckoRozchodSamovraždaFacebook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu