Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Škandál ako hrom: Letuška si roky písala pikantný denník o sexe s pilotmi, chcú ho zverejniť!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

HAGUE - Denník opisujúci sexuálne dobrodružstvá jednej letušky z Holandska sa stal predmetom súdneho sporu medzi ňou a jej manželom, ktorý ho chce zverejniť. Niet sa čo čudovať, že matka štyroch detí nechce, aby sa svet dozvedel o tom, čo stvárala na palube lietadla počas služby.

Štyridsaťšesťročná letuška, ktorá pracuje pre holandské nízkonákladové aerolinky Transavia, si už dlhé roky píše denník. V ňom sa zveruje so svojimi intímnymi zážitkami, ktoré prežila so svojimi kolegami. Nedávno ho ale v počítači objavil jej manžel a pochopiteľne poriadne zúril. No potom mu v hlave začala pracovať kalkulačka a rozhodol sa, že denník opisujúci sex s mužmi na palube lietadla aj s kolegami v hoteloch zverejní. 

Škandál ako hrom: Letuška
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Letušky odhalili sedem vecí, o ktorých nikdy nehovoria cestujúcim na palube

Keď sa to dozvedela jeho žena, vôbec nebola nadšená a podobne na tom je aj samotná letecká spoločnosť, ktorá sa teraz spolu so svojou zamestnankyňou zverejneniu denníka snaží zabrániť súdnou cestou. Rozhodnutie vo veci sa obe strany dozvedia 24. októbra. 

Škandál ako hrom: Letuška
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Či sa denník dostane na verejnosť alebo nie, už teraz je jasné, že značne poškodil reputáciu dotyčnej letušky, aeroliniek i mnohých jej zamestnancov, vrátane ženatých pilotov, s ktorými sa letuška vyspala. "Berieme túto záležitosť veľmi vážne. Naše interné vyšetrovanie ukázalo, že bezpečnosť pasažierov nebola týmto nikdy ohrozená," uviedla hovorkyňa Transavie. 

Viac o téme: SexLietadloDenníkLetuška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu