Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO Mladík má obrovské trápenie: Nemôže mať sex ani deti, lebo jeho penis je príliš...

Sorence Owiti Opiyo Zobraziť galériu (3)
Sorence Owiti Opiyo (Zdroj: buzz kenya )

KISUMU - Zriedkavé ochorenie spôsobilo, že dvadsaťročnému mladíkovi z Kene narástli genitálie na abnormálnu veľkosť, ktorá mu znepríjemňuje život. Napriek tomu, že Sorence Owiti Opiyo podstúpil zmenšujúcu operáciu, pohlavné orgány opäť nadobudli objem a sú približne 10-krát väčšie ako u priemerného muža.

FOTOGRAFIE NIE SÚ VHODNÉ PRE OSOBY MLADŠIE AKO 18 ROKOV!

Sorencov zdravotný stav je natoľko komplikovaný, že sa kvôli veľkosti penisu nemôže milovať, ani mať deti, z čoho je samozrejme veľmi smutný. Jeho mužnosť mu visí až po kolená a dokonca musel odísť zo školy kvôli neustálej šikane. Mladík sa teraz snaží zistiť, či mu niekto dokáže pomôcť, aby mohol normálne žiť.

FOTO Mladík má obrovské
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: buzz kenya )

Nepríjemné ochorenie sa u neho prvýkrát prejavilo asi pred desiatimi rokmi. V tom čase sa po smrti rodičov o neho starala babička. Na prvý pohľad to vyzeralo opuch, ktorý zachvátil jeho reprodukčné orgány a nafúkol ich do dramatickej veľkosti.

Veľká MAPA penisov: Toto sú krajiny, kde mužská okrasa dosahuje najúctyhodnejšie rozmery

Napriek liečbe na zvrátenie stavu a operácii jeho penis naďalej rástol a teraz dosiahol rozmery novorodenca. Podľa Sorenca je ochorenie veľmi bolestivé a obmedzujúce, pretože nemôže nosiť žiadne nohavice, jednoducho ich neoblečie.

FOTO Mladík má obrovské
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: buzz kenya )

Jeden z jeho rodinných príslušníkov sa pre miestne spravodajské internetové stránky vyjadril, že je naplánovaná ďalšia operácia v nemocnici Jaramogi Oginga v Kisumu. Rodina preto prosí verejnosť o finančnú pomoc. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: Penis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu