Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž použil plastovú fľašu ako sexuálnu hračku. To, čo prišlo potom, by nechcel zažiť nikto

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

HONDURAS - Muž, ktorý prišiel s vynaliezavým spôsobom, ako v posteli nahradiť ženu, sa musí zmieriť s tým, že časy jeho sexuálnej aktivity sú nadobro zrátané. Po štyroch dňoch, čo strčil svoj penis do plastovej fľaše, mu totiž orgán odumrel a lekári nemali inú možnosť, ako ho amputovať.

FOTO Mladík má obrovské trápenie: Nemôže mať sex ani deti, lebo jeho penis je príliš...

Päťdesiatnika z Hondurasu trápila sexuálna frustrácia natoľko, že keď nebola poruke žena, rozhodol sa urobiť si dobre pomocou plastovej fľaše. Bohužiaľ, penis mu v nej uviazol a hanblivý muž namiesto toho, aby okamžite vyhľadal pomoc, radšej čakal s príchodom k lekárovi štyri dni. Vtedy však už bolo na záchranu neskoro. Tkanivo začalo odumierať a dostavila sa nekróza. Odborníci nemali inú možnosť, ako sčernetý orgán odstrániť.

Urológ Dennis Chirinos, ktorý vykonal operáciu, povedal, že pacientovi dokázali zachrániť močovú trubicu do tej miery, že bude sám schopný močiť, ale na sex môže zabudnúť.

"Je to zvláštny prípad, nie že by sa to nikdy predtým nestalo, ale stále je to trošku podivné. Keď vložíte penis do fľaše spôsobí to zúženie v krvných cievach a do štyroch hodín môžete prísť o penis. Situácia v prípade tohto pacienta spôsobila, že sa mu začal rozpadať a mohol sám zomrieť. Nemali sme na výber, len penis úplne odstrániť," vyjadril sa špecialista.

Viac o téme: SexSexuálna hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu