Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Obrovská hanba: Muž počas sexu uviazol v milenke, to najhoršie ich ešte len čakalo!

Tak toto určite neplánovali. Zobraziť galériu (2)
Tak toto určite neplánovali. (Zdroj: YouTube)

NAIROBI - Cudzoložnica a jej priateľ, ktorý v nej uviazol počas sexu, skončili naložení na ručne ťahanom vozíku. Video ukazuje stále k sebe pripojený párik, ktorý je vodený po rušných uliciach v snahe nájsť lekársku pomoc. Zatiaľ čo žena si zakrýva pred haldou zvedavcov tvár posteľnou bielizňou, jej milenec to berie statočnejšie a jednoducho sa rozhliada po okolí.

FOTO Mladík má obrovské trápenie: Nemôže mať sex ani deti, lebo jeho penis je príliš...

K bizarnej udalosti malo prísť v jednom z hotelov v Keni, hoci presné miesto nie je známe. Keď sa vydatá žena nedokázala po sexe oddeliť od svojho milenca, dostala veľké bolesti a dvojica musela kričať o pomoc. Hoteloví hostia a personál, ktorí do izby prišli, sa zhodli na tom, že jediná možnosť ako nešťastníkov dostať do zdravotníckeho zariadenia, je naložiť ich na vozík a odtlačiť ulicami. Samozrejme, že takýto výjav okamžite prilákal dav divákov.

VIDEO Obrovská hanba: Muž
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Kenské médiá špekulovali, že ženin manžel použil tajomný lektvar, ktorý mal nevernicu prichytiť pri cudzoložstve. Pravdepodobnejšie však je, že žena trpela vaginizmom, nedobrovoľnými svalovými kŕčmi, ktoré môže vyvolať infekcia močových ciest či vaginálna kvasinková infekcia, no aj celý rad psychologických spúšťačov. Či bola liečba úspešná, kenské médiá neuviedli, rovnako ako ani mená zahanbenej dvojice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu