Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena viní exsnúbenca, že ju surovo dobil: Milionár má poburujúce VIDEO ako dôkaz

Dobitá Mary Zobraziť galériu (3)
Dobitá Mary (Zdroj: Foto: YouTube/DailyNews)

TAMPA - Poriadne zamotaný prípad riešia floridskí vyšetrovatelia. Sprvu sa môže zdať, že dobre vyzerajúci milionár sa netají svojou surovosťou a úbohej snúbenici spôsobil škaredé modriny po tvári. Mladá žena so slzami v očiach rozprávala o svojom trýzniteľovi. Objavilo sa však video, ktorá do prípadu vnáša úplne iné svetlo.

Milionár Scott Mitchell a jeho ex-snúbenica sú zapletení do právnej bitky. Nezhody začali po tom, čo sa rozišli. Muž podozrieva Mary Huntovú, že mu ukradla množstvo peňazí v podobe šperkov a diamantov. Ona ho viní z toho, že ju surovo dobil.   

Žena viní exsnúbenca, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: YouTube/Fox13)

Mitchellov právnik Todd Foster si myslí, že je na koni a najnovšie poukazuje na šokujúce video. "Vysvetlenie monokľov je teraz veľmi odlišné," povedal pre fox13news.com. Narážal na tvrdenie Scottovej exsnúbenice, ktorá si stojí za tým, že jej ich spôsobil milionár.  

Žena viní exsnúbenca, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: YouTube/Fox13)

Mary ešte v júni opísala so slzami v očiach pekelné okamihy, ktoré zažívala s exsnúbencom. "Neexistuje žiadny dôkaz, že ju niekedy zbil," povedal Foster a dodal: "Toto video teraz ukazuje, že sa do tváre a hlavy bila sama, pričom hovorila, že ju udrel Scott."

Pozrite si video

Videom sa už zaoberá Stephen Coleman, forenzný technik. Pripúšťa, že zábery môžu byť zmanipulované, pretože k originálu sa nedostal. Foster ale zisteniami Colemana znepokojený nie je. Na expertízu si najal vlasného odborníka.   


Prečítajte si aj:

VIDEO brutálna bitka v Prahe: Pod oknami polície mladíci napadli, okradli a skopali dievčinu


Dátum súdneho pojednávania ešte nie je stanovený, no už teraz je jasné, že video zatočí s doterajšími dôkazmi.  

Viac o téme: MilionárBitkaSnúbenica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu