Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO brutálna bitka v Prahe: Pod oknami polície mladíci napadli, okradli a skopali dievčinu

brutálna bitka dievčiny v Prahe
brutálna bitka dievčiny v Prahe (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PRAHA - Video brutálnej bitky zverejnili pražskí policajti. Pri budove policajného prezídia postávala partia mladíkov. Medzi chlapcom a dievčaťom došlo k hádke, ktorá vyústila v surovú potýčku. Otrasné konanie tínedžerov nemá obdoby. Dievčine zasadili niekoľko brutálnych rán, pritom ju okradli a na záver jej jeden skočil po hlave.

Upozornenie. Obsah nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Incident sa stal ešte predposlednú májovú nedeľu, krátko po 21-vej hodine pred budovou Policajného prezídia Českej republiky. Pred budovu prišla sedemčlenná skupinka mladých ľudí, dve dievčatá a piati mladíci. Všetci najprv postávali na chodníku, alebo posedávali na kamennom múriku. Po chvíli došlo medzi mladíkom a dievčaťom z partie k potýčke. Celú situáciu zachytili kamery.


Prečítajte si aj:

VIDEO Brutálnej bitky v Žiari n. Hronom: Konflikt vyvolala hádka, v bare lietali facky a kopance


Ako je zo záberov zrejmé, slovná hádka mala pokračovanie nevídaných rozmerov. "Agresor stiahol dievčinu za vlasy zo sokla na zem a tam ju pošmýkal po chodníku. Tým ale neskončil. Síce sa agresorovi jeho konanie snažili súputníci vyhovoriť, ten o ich názor nedbal, niektorých z nich dokonca atakoval," opísal hovorca pražskej polície Tomáš Hulan. 

Jeden bil, druhý okrádal

Agresor opakovane na diečinu zaútočil. "Svoj útok zakončil tým, že jej dupol nohou na hlavu. Tým poškodenej spôsobil zranenia, pre ktoré musela byť následne prevezená na ošetrenie do nemocnice," doplnil Hulan. Šokujúce je, že pri druhom útoku iný prítomný mladík prehľadal bitej dievčine vrecká a zobral jej peniaze.  

Incident zbadali policajti z budovy a okamžite bežali na pomoc, aktérov chceli zadržať, no tým sa podarilo utiecť. Celú udalosť teraz prešetrujú kriminalisti pre podozrenie z trestného činu lúpež. Po šiestich podozrivých pátrajú. Páchateľom v prípade ich vypátranie a odsúdenia hrozí trest odňatia slobody až na desať rokov. V prípade, že by išlo o osoby mladšie ako osemnásť rokov, hrozil by im trest o polovicu nižší.

Pozrite si videá, ktoré desivú situáciu zachytávajú

Príchod partie

Bitka v Prahe 1

Brutálna bitka dievčiny

Bitka v Prahe 2

Viac o téme: BitkaPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu