Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PSYCHO pravidlá: Pre priateľa spísala zoznam, ako sa má správať na dovolenke na Ibize

Zobraziť galériu (3)
"Šťastná dvojica" (Zdroj: Foto: Facebook/Jane Park )

EDIMBURGH - Jane je dvadsaťročná mladá žena, ktorá nie je tak úplne klasickým príkladom toho, ako prísť k peniazom. Pred tromi rokmi totiž vyhrala milión libier v hre Euromilióny. Dnes má nového priateľa Connora Georga a tomu spestruje život svojou vynaliezavosťou.

Connor sa rozhodol so svojimi priateľmi navštíviť ostrov Ibiza a stráviť tam týždeň prázdnin. Pred tým ako odletel mu jeho milovaná priateľka spísala zoznam pravidiel, ktoré musí počas svojej dovolenky dodržiavať. Tento nápad samotná Jane považuje za psycho. Niektoré body v ňom sú naozaj úsmevné.

Connor si teda užije cestu na ostrov plný zábavy s poriadne okresanými možnosťami. Má totiž úplne zakázané hovoriť s dievčatami. Následne ho varovala, že ho dá otestovať, či počas týždňa neužíval drogy. Upozornila ho na kontrolu penisu, keď sa vráti domov, či tam nenájde nejaké tajné tetovanie alebo zmeny na jeho úde. V neposlednom rade má vyslovene zakázané sa fotiť so ženským pohlavím.

PSYCHO pravidlá: Pre priateľa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Jane Park )

Jane tento psycho zoznam pre istotu zverejnila aj na sociálnej sieti. Ďalej navrhla tričko, ktoré jej priateľ Connor musí nosiť. Slogan na ňom je výstižný a rýchlo pochopiteľný: "Ak čítate tento text, ste príliš blízko môjho priateľa." Connor vyhlásil, že bude tričko nosiť s pýchou počas svojej dovolenky s priateľmi.

Frajerovi spísala zoznam desiatich pravidiel, ktorými sa má riadiť na dovolenke: To vážne?!

PSYCHO pravidlá: Pre priateľa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Jane Park )

Zoznam pravidiel, ktoré Jane zverejnila pobavilo veľa ľudí. Počas niekoľkých hodín ich olajkovalo niekoľko desiatok užívateľov. Niekoľkí z nich tieto psycho nariadenia aj okomentovalo: "To je tak vtipné. Už nemusím rozmýšľať nad svojimi pravidlami. Stačí si tieto uložiť do telefónu," napísala Eilidh Moohan. "Je to úžasné, aj keď môj priateľ by nikam nešiel. Aspoň, že si ho pustila," okomentovala Nadine Raiker. 

Connor sa tiež vyjadril k zverejneniu týchto bláznivých pravidiel a použil pri tom iba pár slov: "Za šesť dní odlietam na Ibizu a moja priateľka prišla s týmto nenormálnym nápadom."

Viac o téme: PartnerDovolenkaPsychoPravidlá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu